Dacă sunteți la începutul relației, nu te aventura, un buchet de flori și e ok (suna clișeic). Mai ales daca părinții ei nu știu de relație, nu poți sa ii iei tot felul de nebunii, plus ca trebuie sa ții cont și defelul ei de a fi (poti sa ii iei o carte și o ciocolată cu un mesaj scris de tine pe prima pagina a cărții (în caz ca ii place sa citească) ). Nu toate fetele sunt la fel și nu poți sa le iei aceleași lucruri. Pe partea de parfumuri, make up și chestii de genul, nu te baga, fetele au firme, culori, tipuri... preferate
Mulțumesc! Eu am zis că i-aș lua un buchet de flori dar ea nu vrea nimic cică se supără pe mine? dar nu cred eu asta m-am gândit să i iau un buchet de flori și o ciocolata momentan pentru că suntem la inceput avem o săptămână?
Dacă aveți o săptămână poți sa ii iei o floare nu neapărat un buchet și o ciocolată. Fetele nu se supără când primesc flori și ciocolată, dar o să o facă pe supărata.
Daca face pe supărata o sărut și i trecee?♂️
Ia-i un buchet de trandafiri roșii sau care știi că-s florile ei preferate și eventual o cutie de ciocolată.
Eiii, nu o sa te trimită înapoi cu ele, e prea educata și draguta, de aia ti a zis asa. Eu zic ca merita sa ii iei un cadou frumos. Ia sa vedem: se machiază? Dacă se machiază, ce ii place ei cel mai mult sa si pună în evidență? (buzele? Ochii?). În funcție de răspuns, ia i un rimel (Too Faced Better than Sex e o minunăție) /o paleta de farduri sau un ruj. Dacă te hotărăști sa ii iei paletă de farduri, nu i lua nuanțe pe care le ai mai observat la ochii ei, ca înseamnă că deja are farduri în culorile alea. Ia i alte nuanțe care ti se pare ție ca i s-ar potrivi (găsești pe net ce culori se potrivesc pentru ochii negri/caprui/ albastri/ verzi, documenteaza te puțin). Dacă vrei sa ii iei ruj, iarăși, nu i lua ceva ce deja ai văzut pe buzele ei. Ia i alta culoare care crezi ca i ar veni bine, găsești și la capitolul rujuri pe net tot ce vrei tu, în sensul ca te învață cum să alegi rujul în funcție de par, ten și ochi. M am grăbit sa ti recomand farduri pentru ca eu una ma bucur cel mai tare când primesc produse de make up. Da, e un cadou destul de comun, nu i neapărat special, dar cred ca orice fata care se machiază sare în sus de bucurie când primește machiaj. Dacă nu se machiază, as merge pe zona haine sau parfumuri, ca ne place sa primim chestii care ne ajuta sa fim frumoase. La parfum ai grija din nou sa i iei ceva ce n ai mirosit pana acum pe ea. Vezi și tu ce fel de parfumuri ai simtit pana acum la iubita ta: dacă erau dulci, ia i tot un parfum dulce. Dacă erau acrișoare, ia i tot un parfum acrișor. Cat despre haine, aici e mai greu cu nimerirea măsurii, poți sa rogi o amica foarte apropiata ca aspect fizic (înălțime și greutate) sa probeze hainele. Dacă iubita ta e eleganta, ia i ceva elegant. Dacă umbla imbracata sport, ia i ceva sport. Mereu ai grija sa ții cont de preferințele ei, bazandu te pe ce ai observat pana acum la ea, la stilul de a se machia și de a se îmbraca. Ce alegi tu trebuie sa i se potrivească ca să i placa cu adevărat, sa nu faci ca alți băieți care gândesc "a, stiu ca ea nu poarta fuste, dar i-am luat una ca să încerce ceva nou", ca nu se va bucura, iti zic eu ). Bafta la găsit cadouri! Eu zic ca n ai cum sa dai rateu cu farduri/parfum/ haine. Consulta te si cu amicele tale sau cu mama ta.