Eu zic să citești cartea "Iubește inteligent". O găsești la librăria Sola Scriptura din localitatea ta sau pe site-ul editurii viatasisanatate.ro.
S-ar putea sa te pastreze in friendzone pana cand gaseste ea pe cineva. Sunt fete care nu vor sa stea singure pana cand gasesc ele pe cineva. Si au nevoie constant de validare si atentie. Lucruri ce nu le prea primesc de la alte fete ( mai ales daca ea si cercul ei de prietene sunt barfitoare sau superficiale ). Asa ca singura lor sursa de validare si atentie o gasesc la baietii mai cuminti/naivi.
Practic ea s-ar putea sa te foloseasca ca un "cos de gunoi emotional".
Acum, depinde de tine cum percepi situatia. Pentru ca ea cu siguranta este in castig, pentru ca obtine de la tine atentie si validare. Insa e important sa iesi si tu in castig cu ceva, pentru ca si tu esti o persoana cu drepturi la fel ca ea.
Deci pune-ti intrebarea: Imi face placere sa ies cu ea pe afara doar ca prieteni?
Daca raspunsul este da, atunci iesi si tu in castig cu timp de calitate petrecut cu ea.
Insa daca raspunsul este nu sau nu stiu, si ai vrea mai mult de la acea relatie, esti nevoit sa-i transmiti asta direct ei si sa-i zici, clar ca tu iti doresti ceva mai mult de la relatia asta, si daca ea nu doreste, ar fi cazul sa va separati si sa va vedeti fiecare de drum. Pentru ca nu ar fi ok sa fi "prietenul" ei de ocazie, in timp ce tu te chinui cu sentimentele astea pentru ea.
Depinde, poate fi vorba ca te place, dar totodata poate nu te place, dar se comporta ca si cum ati fi impreuna, cam tot acelasi lucru dar nu oficial sa zic asa.
Odata ce se comporta asa apropiat de tine si nu face astfel si cu alti baieti, probabil ca te place, dar nu putem stii sigur asta
Sarut-o de fata cu altii sa vezi cum reactioneaza. Daca te palmuieste si dispare de langa tine inseamna ca se juca doar cu nervii tai.
El a aflat ca nu il place si ca nu e genul ei. Il foloseste in friendzone.