anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, diferenta de 9 ani si 9 luni într-o relație contează? Ea mai mare, suntem de un 1 și 5 luni împreună, ambii maturi în gândire, ne înțelegem, ne respectam reciproc, ne răsfațăm. Eu spun ca acesta relație este perfect normală (poate sa fie și invers, ea mai mare sau ea mai mica nu prea contează asta) mai ales ca moda acum 2025 e alta, ce părere aveți?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca te insori cu ea si iti asumi ca la 40 de ani vei avea o soție de 50, la 50 o sotie de 60, ca va avea probabil mai devreme probleme de sănătate si va trebui sa o ingrijesti, e ok
Dacă privești situația- stau cu ea cat imi convine, asta e exploatare.
Concubinajul e dezapribat de Creator si de constiinta, umilitor pentru orice femeie, nu aduce fericire pe termen lung.

| stef87 a răspuns:

Diferenta de varsta e doar un numar. important e ca sa va vedeti reciproc din fiecare ipostaza ( de copil, adolescent, adult ) pe fiecare din voi ( si copilul si adolescentul si maturul din voi). Astfel sa stiti de ce reactionati cum reactionati si cum sa va trati si completati unul pe celalalt si cum sa invatati unul de la celalalt.

Intodeauna exista conflicte ( si fratii se bat intre ei, si parintii se cearta intre ei si copii cu parintii, dar intodeauna, o familie adevarata ramane unita, gaseste o cale de a-si zambi din nou, de a fi uniti, de a fi atasati, chair daca nu o zic mereu). Atasamentul pentru ca asa simtiti.

| gabicoo a răspuns:

Dacă are și un copil din altă relație crescut de măsa de la țară este chiar perfect. Să nu te mai obosești tu cu scutece, nopți nedormite, etc. Casă de piatră.

| Frank51 a răspuns:

Contează foarte mult, pentru mine. De asta între iubita mea și mine este o diferență de 4 ani, eu având 28 ea 24. Am vrut ca viitoarea mea soție să fie puțin mai tânără decât mine, dar aș fi agreat și o diferență de 1-2 ani mai mare decât mine.

Părere despre relația ta, personal nu aș agrea o femeie atât de mare față de mine. Sweet spot la mine este maxim 2 ani mai bătrână, maxim 5 ani mai tânără.

Chiar dacă mie nu-mi convine, tu dacă o iubești și vă simțiți bine nu asculta de alții, și nu asculta nici de creierul tău.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă vouă vi se pare perfect normal și lucrurile merg bine, atunci ce nevoie mai ai de opiniile altora?

Ar fi fost o problemă dacă unul avea 22 de ani și celălalt 13. Dar având în vedere că tu ai 27 și ea 36, această problemă nu există.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu vad rostul intrebarii cat voi doi va simtiti bine. Ce conteaza ce crede lumea sau care e "moda" intr-o relatie?!

| Cavaler001 a răspuns:

Daca întrebi înseamnă că tu nu te simți ok. As fi curios ce vârstă ai tu. Până la urmă nu vârsta contează, ci cum se prezintă femeia la acea vârstă, cum e gena. Sunt unii la 25 care arata de 50 și altele de 50 care au corp, cel puțin, mai frumos că al unora de 25 happy

| Arthurrrr a răspuns:

Atâta timp cât nu e nici unul dintre voi minori,vă înțelegeți, vă potriviți, vă iubiți și vă respectați unul pe altul nu contează vârsta, contează cum vă simțiti voi în relație, dacă doriți să continuați relația nu vă luați după gura lumii

| BoboBobo6717 a răspuns:

Daaa, exact aceeași diferebta între mine și prietenul meu care mi-a făcut un copil, care azi împlinește 5 luni și tot azi aflu ca vorbește cu fosta lui și cu altele. și una nouă pe care a cunoscut-o recent.
Csf, ncsf. Eu 31, el 21.