| EU13Nmc a întrebat:

Salut tuturor, as avea nevoie de puțin ajutor din partea celor ce au trecut prin Germania, eu și prietena mea suntem de câteva luni in Germania dar am vrea sa plecam pentru că pur și simplu sunt prea multe probleme, nu îi găsim de munca, apartamentul in care stăm nu are căldură deși am semnalat problema de o luna, ea suferă de ptsd anorexie și depresie iar in fiecare final de luni apar alte probleme și practic trăim la limita, ce mă interesează este cum pot rezilia contractul de închiriere și cel de internet pentru a putea pleca în decembrie deoarece am dori sa ne relocam în Sibiu. Mulțumesc anticipat

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai ce ati cautati acolo, inainte sa-si fi gasit ceva de lucru?

Citeste contractul ala, ca noi nu avem de unde sa stim care sunt termenii si conditiile de reziliere SCRISE in acel contract.

Daca nu poti rezilia contractul, trimite-i iubita in tara si in locul ei poti lau pe altcineva cu chirie, ca sa imparti chiria cu alt baiat sau cuplu.

| 1onur997 a răspuns:

Iați cauțiunea boss! De la casă/chirie după faci ve vrea inima ta și sufletul tău, nu-ți lăsa munca pe mâinile nimănui.

| EU13Nmc explică (pentru 1onur997):

Sincer nu îmi prea pasa de cauțiune, a fost foarte mică undeva la 400 euro, ce îmi interesează este sa nu apară probleme legale

| 1onur997 a răspuns (pentru EU13Nmc):

Bine boss dacă așa simți tu că trebuie să faci așa fă atunci frate Salut

| rld0 a răspuns:

Eu m-am carat pur si simplu si i-am lasat in aer.

| EU13Nmc explică (pentru rld0):

Crede mă as face o instant dar nu vreau sa ii fac probleme prietenei mele, eu am mai fost aici timp de 2 ani in trecut și din cauză că am plecat pur și simplu m-am trezit cu niste datorii uriașe și îmi e frica sa nu o de-a proprietara in judecata