| Robo a întrebat:

Voi ce ati face in locul meu...sunt o fata de 1 ani si ceva, in vacanta de paste a venit verisoara ei de la bucuresti in vizita la ea.Relatia dintre mine si ea s-a racit foarte mult nu prea mai ne vedem etc.Usor usor am aflat..de la verisoara ei ca ii place de un baiat mult mai in varsta avand o familie.Ii vorbea verisoarei ei..tot timpul despre..asta.Acum ceva timp am dat cartile pe fata dar am decis...sa nu ma despart de ea. Voi ce ati face in locul meu! Rog seriozitate ofer Funda

Răspuns Câştigător
| DDede a răspuns:

Pai stii aici esti mai mult ceea ce simti tu,adica trebuie sa gandesti intotdeauna cu mintea,nu cu inima pentru ca ea mereu ne face sa facem greseli. Daca tii chiar atat de mult la ea,spune-i ce simti in fata si pune-o intr-un fel sa aleaga intre tine si el,adica trebuie sa incerci nu ai ce sa pierzi,dar nici sa fii pe al doilea rand nu e bine, serios, ai o viata inainte, nu e bine sa zici ca "gata, pana aici"! Dca vei gandi cu mintea asa cum ti-am spus vei gasi solutia potrivita. Sper ca te-am putut ajuta.happy

1 răspuns:
| noname2021 a răspuns:

Pai vorbeste cu ea, vezi de ce te tine la distanta, nu o sa se intample nimic daca vorbesti cu ea asa ca incearca