Du-te boss in chirie nu mai sta, fa carnetu i-ati masina sa le arati ca esti mai bun ca fratele tau, nu mai sta cu ei ca sa te streseze
Daca esti major du-te unde vezi cu ochii. Pana la 26 ani, insa, sunt obligati sa te intretina daca-ti continui studiile si nu ai intreruperi.
Nu le continui studiile pentru ca m-am angajat, și când am făcut liceul am fost ajutat de mătușa din străinătate și tot in chirie am stat. Părinții mei nu m-au ajutat cu nimic și acum ei se pun sa judece cine e mai bun, si ambii fac diferente între mine și fratemiu.
Nu putem sa-ti dam un raspuns corect atata vreme cat nu spui nimic din motivele pentru care ai tai nu te suporta, cati ani ai, ce anume faci tu, cu ce te ocupi si de ce ei sunt impotriva ta.
Asa este cum zice Violeta cu 2 de l,pe baza a doara ce ai spus,nu vad cine iti poate da un raspuns bun sau clar.
Deci oricine spune ceva este subiectiv.Dar de se intampla ce spui sa nu va intelegeti, pleaca, oricum la un mom dat tot vei pleca, doara nu o sa stai cu parintii pana ieis la pensie Apoi daca mai ai inca un frate, sigur casa aia parintii tai o va lasa aluia, nu pouteti sta toti acolo gramezi.
Chestia naspa este ca in chirie si la ce salarii is prin RO nu stiu cu ce bani o sa mai ramai.Ar fi fost bun daca aveai iubita, sa fi muncit si aia, cand is 2 e mult mai usor.
In chirie daca e trebuie sa stai singur,nu sa inchiriezi camera doara,ori un aptm,casa si sa stai cu straini,deci trebuie sa stai singur, e mai bine, iti tragi si o iubita si aia e tot.
Ai spus parintii nu te sufera din nu stiu cate motive, ar fi fost bine sa enumeri cateva, sa stie lumea ce sfat sa iti dea, ori daca sa te compatimeasca ori sa te injure
În primul rand tata face pe șeful și este genul ala de om care se uita numai la telenovele gen acces direct și altele, e un om stresat din cauza televizorului și eu nu am fost de acord sa se mai uite la telenovele pentru ca vreau liniște de aceea vreau și chirie, sa scap de mândria lor, și mama e exact la fel, parca eu sunt părintele în casă, și dacă i-am spus sa lase telenovelele ca numai stresat îl tine, a zis ca nu eu sunt șeful în casă, deci asta e numai unul dintre motive, mai sunt f multe. Eu cât am putut am încercat sa ma împac cu ei, da tata asta se da șef, nu vreau sa il jocnesc da chiar ca e "țăran", și când lucra câte ceva cu mine se enerva efectiv, eu îl ajutam liniștit și el era nervos. Etc. Nu stiu ce e cu ei de demult. Si eu le spun în fața ce nu îmi convine la obiceiurile lor și ei de aia spun ca eu nu-s bun și asa mai departe, pe frate-meu îl admira pentru ca el nu le zice nimic. Si da, mai sunt motive etc. Nu ma laud ca sunt băiat liniștit și cuminte da chiar sunt exemplu. Nu mai pot trai lângă asa oameni, mai bine plec, bineînțeles ca cand o sa fiu părinte nu o sa fiu niciodată ca ei.
Sincer si eu te-as alunga de acasa pai ma muncea vii tu sa spui la ce sa ma uit eu lce sa maninc,cu ce sa ma imbrac?
Eu cred ca cel stresat,cel cu probleme la cal esti tu,de aia so fi saturat aia de tine si au vazut ca nu mai au ceti face,nu mai poti fi salvat,asa ca mai bine se leapada de tine
Taicatu face pe sefu ca se uita la telenovele,esti cel mai tare si pana la urma este casa lui,deci el este sefu acolo.Ce anume vezi tu ca e gresit?
Deci tie nu-ti plac de parintii tai ca se uita la telenovele omule,eu zic cauta un psihiatru ceva,cred ca ai nevoie.
Fiecare om se uita la cei place,nu poti impune tu unora ce sa faca,tu deja ai ginduri de astea dictatoriale,deci ai probleme grave as zice,mai ales daca gasesti motiv sa pleci de acasa,pentru ca se uita nu stiu cine la telenovele.
Daca tu vreodata o sa ai copii,pfff sincer nu as vrea sa fiu in pielea alora,mai bine fara,decat sa aiba aia un tata asa ca tine pai tu o sa le dictezi la aia si cand, ce si cum sa vorbeasca, cand sa respire
mergi si fa ceva un control, sigur ai nevoie urgent, nu stiu de mai poti fi salvat.
Iti mai zic inca o chestie.Tu femei nu o sa ai, ma refer sa stea careva cu tine.Stiu genul asta de barbat, de persoana asa cum esti tu.Esti genu care vrea sa contrioleze tot, el sa fie sefu, ce spui tu asa sa faca toti, daca fac aia altfel gata deja scandal.
Nu vad acea femeie sa stea cu tine.O sa iti faci iubite dar cand or sa vada ce poama de om esti vor fugi ca din tun nor sti alea ce lea lovit, cand or sa scapae de tine o sa faca matanii mute zile
Frate tu nu îl cunoști pe tata în realitate, deci poți sa iti dai cu părerea despre mine, nu ma supăr, dar eu știu ce spun și sunt om matur, nu judec fără motiv și pot sa am grija de mine de unul singur, eu ți-am dat doar un motiv pentru care el se da șef, acest motiv e unul mai banal, eu nu i-am vorbit urat la el și nici nu o sa vorbesc urat cu el pentru ca e tatăl mau, celeleate motive pentru care nu ma înțeleg cu ei, nu doar cu tata, sunt f multe, el e stresat din cauza tv ului asta e clar, și mama se sădește cu el în fiecare zi aproape, deci relație toxică, nu sunt nici căsătoriți și el a fost edeptul alcoolului, sa lăsat de 9 ani de bautură dar asta nu la liniștit, nici nu știu de ce sta mama cu el din moment ce ei nu se înțeleg, poate sa se uite la TV la ce vrea, el nu îl iau pe el de la TV sa ma uit eu, nu ma uit la TV deloc în primul rand și nu ma interesează, dar când vad ca el e pus pe scandal de fiecare data când termina cu acces direct ul îmi vine scârbă, deci efectiv când termină cu TV ul se pune sa zică de personajele de la TV și nu asa, ne compara pe noi cu acele personaje, și mama e ciudată, se sădește cu el aproape every day și tot stă chiar dacă nu sunt căsătoriți, frate, dacă nu era mătușa sa ne crească când a fost tata cu alcoolul eram pe nicăieri și eu și fratemiu, eu pe mătușa o iubesc cel mai mult pentru ca ea m-a crescut pana la 14 ani, nu părinții, matusa și a dorit copiii dar nu poate sa facă, mătușa e mama pentru mine, fratele meu e mai timid și de aia nu ii zice nimic la tata, eu nu ma dau șef în casă, dar nu ii mai suport pe ambii, eu știu ce e aici și nu am vrut sa lungesc întrebarea ce am pus-o, știu ca trebuie mai multe detalii pentru a primi un răspuns bun de la voi, si apropo tata înjura în fiecare zi, nu poate sa stea liniștit, eu ca persoana nu sunt un bully, sau sa nu dau respect, mătușa are cel mai mare respect de la mine, nu tata. Sper ca ma înțelegi acum.
El nu muncește, nu are job și nu vrea sa muncească, eu fratele meu și mama muncim, el nu vrea, unchiul meu i-a spus sa meargă la muncă și cu el și a refuzat, doar în pat stă tata. Tata e genul ăla de bărbat care sa controleze tot, parca pe el l-ai descris perfect, el vrea sa știe unde plec când plec etc, ma simt și sechestrat, și pe mama o controlează așa și ea a spus lucrul acesta, și eu unul m-am saturat sa fiu controlat și asa mai departe, când vin de la muncă știi ce îmi zice tata? Asa spune:schimbate de haine, mănâncă și culcate, în fiecare zi spune așa. Acum spune, cine crezi ca controleaza tot în casa? Deci dictatorie.
Am avut ocazia și sa ma însor, dar sa băgat tata și mi-a stricat relația, și eu tot bun am fost și l-am iertat. Fiecare fata care mi-a cunoscut părinții a avut alta părere despre mine, ma simt jignit și rușinat, când o sa fiu căsătorit, o sa am grija de familia mea și o sa îmi iubesc soția f mult, nu o sa îmi educ copiii cu dictatorie și asa mai departe.
Mătușa mea a zis ca eu sunt prea bun sa ma merite părinții mei, unchii mei au vrut sa ii ajute și pe ei în relația lor toxica dar a refuzat tata, omul dictator și al refuzului.
Ok daca tu spui ca muncesti, pleaca frate de acolo, nu vad ce mai stai acolo. Taicatu sa stea singur, sau cu maicata daca nu pleaca si aia e tot.Casa aia nu este a ta, este casa lui si a lui maicata, deci nu te tine nimeni cu forta.Ca se ia de tine nu ai cei face,deci in situatia asta,pleci si aia e tot,ai job din ce spui,iti gasesti o fata,stati impreuna, platiti chirie pe undeva si iti vezi de viata ta.
Asa ce faci stai pana iesi la pensie cu taicatu? Intr-o zi tot va trebuie sa pleci.
Nici nu trebs a intrebi pe careva ce sa faci, pleci si aia este singura rezolvare, asta pentru ca tu acolo nu ai nici un drept.
Ce am spus mai sus a fost pe baza ce informatii ai dat tu, si ai dat un singur motiv, ca se uita taicatu la telenovele si ca tu nu suporti sa vezi asa ceva.
Deci ce am spus a fost la ce informatii ai dat pe aici.Cam asta e tot, nu te mai plinge pe aici ca nu iti ajuta cu nimic situatia, trebuie sa iei ceva decizii acolo la fata locului, aia e tot.Pe aici nu te ajuta nimeni,sa te ia sa te tina, ori stiu si eu ce altceva.
Bafta si pe viitor da amanunte, lumea care citeste nu stie ce situatie ai, asa ca or sa dea raspuns fctie de ce spui tu pe aici, iar pe aici nu ai spus nimic initial, apoi ai bagat-o pe aia cu telenovelele si atit.Deci raspunsurile au fost pe masura.
Mulțumesc
Daca poti, pleaca si gaseste-ti linistea. Daca faci, fa lucruri pentru tine, nu ca sa demonstrezi orbilor ca ceru-i albastru.
Tu știi câți și-au luat job și s-au mutat pentru că nu își mai suportau părinții? Mulți.