| Al_Ella_1986_HVKt a întrebat:

Salutare. Am o dilema. Mama a colaborat cu o agentie imobiliara pentru a ne muta. L-am surprins pe agentul imobiliar uitandu-se la mine insistent de 2 ori. Dupa colaborare s-a oferit sa ne ajute cu mutarea. Azi desi mama a colaborat cu agentia si ei trebuia sa-i dea brelocul, el mi-a dat mie brelocul cu numele agentiei ca sa imi pun cheia de la noul apartament. Ba a inceput sa imi vorbeasca cu TU, inainte imi vorbea cu DVS. Acum 2 zile m-am lovit la genunchi si cand m-a vazut m-a intrebat ce am patit. Voi ce credeti? A inceput sa ma placa? Mi se pare ciudat ca s-a oferit sa ne ajute cu mutarea desi el este foarte ocupat cu munca la agentie.

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Poti. Dar daca iti da un sms inapoi, ''cu placere'', nu vei sti nimic sigur. Insa daca mergi la el la munca, sub un pretext desigur, chiar daca nu are birou inchis, are ocazia sa te invite in oras. Tine cont ca stie si el ca puteai sa nu te deplasezi. Iar daca nu te invita, cu toate astea, e clar ca nu vrea.

31 răspunsuri:
| Al_Ella_1986_HVKt explică (pentru Violleta2022):

Colaborarea cu agentul s-a incheiat, el si-a primit banii. S-a oferit sa ajute cu mutarea dupa colaborare. Ramane de vazut, daca dupa mutare dispare definitiv sau mai cauta alt motiv.