| hutzy94c a întrebat:

Salutare.
Am o nelamurire si vreau sa va cer o parere.
De cateva luni sunt in relatie cu o fata pe care am cunoscut-o la locul de munca, a lucrat putin si s-a transferat in alta parte.
La inceput am intrat in vorba cu ea si am inceput sa iesim, doar ca am tinut si atunci si acum relatia secreta, mentionez ca am incercat sa aflu detalii si ea nu are pe nimeni, de asta am ramas in relatie, ea sta cu parintii ei.
In cateva luni noi 2 nu avem nici o poza impreuna si ea cand imi trimite poze cu ea imi trimite doar poze cu afisare unica sa le vad doar o singura data, fara posibilitatea de a le vedea si a doua oara.
Eu i-am spus ca vreau sa ma casatoresc cu ea si ea imi spune ca e ok, ca pe de o parte ar vrea si ea si pe de alta parte nu stie sigur.
Ce parere aveti voi de lucrul asta cu pozele trimise cu afisare unica? Ca mie imi miroase ceva ciudat

7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Lasa breh pozele, da-le naibii. Pe mine ma intereseaza asta cu casatoria. Cum adica zice ca e ok dar nu e sigura. "Fa, vreau sa te iau de nefasta. Vrei si tu?" "Da." "Bine, cand facem nunta si pe cine invitam/nu facem nunta si plecam impreuna in locul x dupa ce facem cununie civila si/sau religioasa?" Nu ai raspunsuri clare la asta si o lalaie, nu vei avea vreodata raspunsuri.

| gabicoo a răspuns:

Eu zic să mai aștepți.

| siriusblack98 a răspuns:

1. Te grabesti grav si a vazut si ea lucrul asta, d-aia e nehotarata.
2. Nu vad nimic in neregula in privinta pozelor cu afisare unica, si pe whatsapp exista functia asta. Pana la urma poate se gandeste ca cineva prinde un moment de acces la telefonul tau si vede pozele. Eu am patit o faza asemanatoare dar nu erau poze, erau niste mesaje dintre mine si iubita mea, un coleg mi-a cerut telefonul sa dea un mesaj ca isi uitase telefonul acasa si a profitat de ocazie sa se uite ce am eu prin telefon de care sa se poata amuza cu restul de vipere (colegi).Sau poate va despartiti si te folosesti de anumite poze intime sa o santajezi emotional, sunt mii de cazuri la ordinea zilei.

| Miruna333 a răspuns:

O sperii cu casatoria, abia dupa cateva luni. De ce nu ai intrebat-o de ce le trimite astfel? Numai ea stie. Fiecare are propriile motive

| Kiran a răspuns:

Probabil te grabesti cu casatoria, o cunosti de cateva luni, mai asteapta putin, totodata continua sa va cunoasteti, odata ce sunteti impreuna nu vei pierde nimic daca astepti inca o perioada.
Referitor la pozele cu afisare unica, te referi la snapchat? din cate stiu doar acolo ai optiunea de a vedea unele selfie-uri odata. (asta daca nu ai abonament) Odata ce puteti sa va vedeti fizic, nu e cine stie ce de gandit lucrul asta, doar daca nu cumva iti da impresia ca acele poze nu sunt ceea ce reprezinta si se joaca cu tine.

| hutzy94c explică (pentru Kiran):

Da,e vorba de snapchat, ca de vorbit noi vorbim pe Instagram ca nu am Facebook... problema e ca nu inteleg aplicatia snapchat ca abia am instalat-o de cateva zile ca mi-a spus ea de aceasta aplicatie

| Kiran a răspuns (pentru hutzy94c):

Din ce cunosc despre aplicatie, e cu doua taisuri, de obicei se sterg mesajele in 24 de ore sau chiar dupa vizualizare. Plus ca vei gasi o sumedenie de barbati de isi arata diverse parti, nu vreau sa insinuez ceva, poate face snap scor (acele "zile / focuri") doar cu persoanele apropiate.
Aplicatie este un fel de Instagram, dar cand postezi un snap (faci poza si o pui public sau doar catorva persoane) cand acestia o vad, primesti snap scor, daca si ei trimit, incepeti sa faceti "zile", acea iconita cu flacari si un numar de zile de cand faceti asta.

Legat de subiect, dai timp sa faca ce vrea, nu poti construi un pod catre o persoana daca ea nu doreste sa il traverseze, poti sa fortezi evident, dar nu va tine cel mai probabil. Cum sa explic, dai ce vrea emotional dar nu te distanta de realitate.