| Xdannys a întrebat:

Salutare, de ceva vreme nu stiu decat sa stau in casa! Toti prietenii mei (asa zisi prieteni) ma dau la o parte si sincer nu stiu de ce! Nu sunt violent, stiu sa fac omul sa rada cu pofta, nu sunto barfa de aia nesimtita si totusi se intampla, exemplu : eu sunt un prieten si zice : Da ma vi cu noi, peste o ora nu mai merge ca nu vin astia si sa aflu ca ei au fost in locul respectiv...
Un sfat please?

Răspuns Câştigător
| Just0a0dream a răspuns:

Buna!
Si eu ma aflu intr-o situatie similara... uneori trebuie sa acceptam faptul ca unii,, prieteni" nu sunt chiar prieteni cu adevarat. Poate ca tu nu barfesti, dar ei da.Am patit ca tine de multe ori.Trebuie sa treci peste, poti si singur daca vrei.Nu ii mai cauta DELOC o vreme,nici macar buna,nu ii mai suna. Daca le pasa cu adevarata vreunuia dintre ei,te va cauta si va dori sa stea de vorba cu tine,daca nu,stii deja raspunsul:LASA-I!
Incearca sa intri in alt anturaj,fa-ti amici noi, stiu ca e greu ca dureaza sa iti faci un prieten, sa capeti incredere, dar asta e, in viata o luam de multe ori de la inceput. Orice inceput e mai greu.Chiar daca nu mai suntem la varsta de 7 ani, cand era mult mai usor..mergeam la alti copii, ne imprieteneam si ne jucam.Lasa-i pe ei, stii vorba,, Mai bine singur decat intr-o companie proasta"!happy

| Xdannys explică (pentru Just0a0dream):

Inteleg ce vrei sa spui si chiar apreciez dar sincer nu mai suport singuratatea. Stau inchis in casa ( vorba vine ) de o luna, oricum pe undeva ai dreptate decat intr-un grup de prosti mai bine singur...

| mgtow a răspuns (pentru Xdannys):

Lumea e data peste cap, interesul poarta fesul acum prostii cu prostii si cei de treaba singuri asa e mai bine. Eu sant sofer pe autobuz si tot nu am prieteni dar agat femei (se dau singure la mine) laughing altfel daca eram mai in varsta nu aveam sanse

2 răspunsuri: