Asa se intampla cu "dragostea" la distanta, prin internet /telefon.
Fata ar dori o relatie fizica, sa fiti si impreuna, in diferite activitati.
Fa-i "curte" personal, fizic!
Nu te place, te-a plăcut puțin la început că rezonați și apoi și-a dat seama ori că nu-i plac lucruri din comportamentul tău ori te-a simțit prea disperat după ea și asta a îndepărtat-o. În orice caz, singura concluzie e că nu merită să stai să aștepți pentru că în momentul ăsta ești maxim o opțiune dacă chiar trece mult și nu găsește ceva mai bun ori loc de suport emoțional când mai pică psihic
1.Probabil nu sunteți la vârsta căsătoriei. Pentru că o relație de felul acesta se face doar în scopul căsătoriei. Altfel nu duce la nimic bun. Dacă doar intri într-o relație doar ca să nu fi singur, atunci lasă-i inima să fie liniștită. Dă-i pace ca să nu aibă vreo cădere nervoasă ce o va afecta pe viață. Ea este acum prinsă între ciocan și nicovală. Nu o forța și tu.
Este adevărat că femeilor nu le place să fie singure; dar se gândesc ca nu cumva să treacă iarăși prin ce-au mai trecut. În privința asta ele n-au nicio siguranță, cu toate promisiunile făcute.
2.Nu te grăbi să intri într-o relație așa repede. Dacă mai exista posibilitatea ca ea să se împace cu fostul, dacă acesta nu a murit, atunci nu te grăbi să intri în relație cu ea, pentru că prima relație are mai multă influență decât a doua.
Voi nu ați auzit de Nr de tel?
Ce sa faci? S-o trimiți la origini cu nesimțirea ei cu tot!
Asta nu e comportament normal.
Iar tu nu-i mai căuta scuze: "încă nu e pregătită sau nu are suficientă încredere în mine, ea spunându-mi că nu m-ai vrea să sufere ca în fosta relație"
Când o persoană nu e pregătită pentru o nouă relație, nu iese la pescuit după alți iubiți. Nu-și irosește timpul la discuții pe net, nu creează false speranțe altor persoane.
Șterge-o de pe rețele, să n-o mai vezi și caută alta fată. Una care îți dă Nr de tel și care iese la o întâlnire în viața reală! După o săptămână de discuții ar trebui sa aveți prima întâlnire. Nu pierzi luni de zile fără sa vezi persoana in carne și oase. Altul e vibe-ul în viața reală, știi imediat dacă nu îți place.
După 1-2 luni ar trebui sa treci deja la nivelul următor.
I-ai spus ca "o vom lua încet cand se va simți pregătită pentru pasul următor" si imediat dupa zici "eu între timp tot îi propuneam să ne vedem"
Pai cum o iei incet in cazul asta?
Am mai multe lucruri sa iti zic legat de ceea ce ai povestit aici:
1. Nu avem glob de cristal ca sa stim ce are fetita aia imatura in cap de isi bate joc de tine.
2. Poate si-a gasit pe cineva si nu ti-a spus
3. Poate e doar nehotarata si nici ea nu stie ce vrea (imaturitate).
4. Poate te trateaza ca pe un fraier pentru ca te vede extrem de disperat deoarece o cauti pe toate retelele de socializare precum un catelus care isi cauta stapanul. Cand ii acorzi prea multa importanta unei femei, sa stii ca incepe sa isi bata joc de tine. Asta e regula general valabila.
5. Relatiile la distanta/in online sa stii ca tind sa nu mearga ori merg si toti 3/4 sunt fericiti. Greseala a fost a ta din start pentru voi nu v-ati vazut NICIODATA si totusi ai dat-o cu fata aia in planuri de relatie. Poate s-a speriat ca te grabesti si esti foarte disperat. Eu nu te cunosc si numai din ce ai povestit aici pari disperat de la 100km distanta.
Am menționat că am VRUT să mă vad cu ea, de la bun început, dar îmi băga motive, eu crezând că probabil încă nu e pregătită sau nu are suficientă încredere în mine, ea spunându-mi că nu m-ai vrea să sufere ca în fosta relație
Nu conteaza ce ai vrut tu, am citit si am inteles foarte bine absolut tot ce ai scris acolo ca nu e fizica rachetelor. Tu NU trebuia sa o dai in planuri de relatie pana nu va vedeati fizic PUNCT. Ai aratat foarte multa disperare fata de o persoana pe care nu o cunosti si cu care ai comunicat doar pe chat/la telefon iar asta poate a speriat-o. E bine macar ca ai invatat ceva pentru viitoarele ocazii cu alte fete/femei. Invita-le sa va vedeti la un suc ceva dar nu te duce prea departe cu fantezii si planuri de relatie ca le departezi instant. Nu ti se raspunde pozitiv la invitatie sa va vedeti? Nu-i mai scrie ca inseamna ca nu e interesata si inceteaza sa insisti ca iti iei si block/ignore/seen pana la urma.
Nu ii mai trimite mesaje peste tot, asta e ultimul lucru de care are nevoie de persoana care nu este interesata sau care are nevoie de pauza. Cred ca aceste lucruri o coplesesc, gandeste-te ca tot ce face un om, este intentional, ea pur si simplu nu doreste sa iti raspunda, sa vorbiti sau sa va vedeti. Asta e purul adevar. Chiar daca se,, intoarce'' ca data trecuta ce rezolvi? Tu o vei astepta, va dura mult timp pana cand probabil ea va rupe legatura sau va spune ca nu este pregatita, te vei simti frustrat, dar tu ai facut alegerea asta. Dupa cum se vede, nu te poti baza intr-un fel pe ea, dispare, apare si tot asa. Eu spun sa lasi ideea de relatie, ideea de asteptat, nu iti mai face vreo asteptare, las-o cu mesajele si vezi daca si ea vine inspre tine in vreun fel
Bine dar de ce ar face asta? Asta e nedumerire mea? cand totul mergea perfect. Dacă zicem că ne tot certam sau chesti d-astea mă așteptam, dar asta a fost așa imprevizibil și fără sens? Macar daca îmi dadea un ultim mesaj sa îmi explice sau ceva, dar nimic dintr-o dată pauză fară nici o noimă fără o explicație, fară nimic, nici nu știu motivul de ce face asta, habar nu am
Pentru ca asta a simtit, nu trebuie sa intelegi tot ce face un om, daca incerci sa faci asta, ajungi la epuizare. Niciodata nu poti stii ce se intampla cu adevarat in viata unui om, si nu are legatura cu tine, nu lua personal ce face fata asta. Pe ea o poti intreba motivul insa exista sanse sa nu iti spuna adevarul, ci doar o minciuna frumos ambalata sa dea bine, o poate tine tot pe aia cu are nevoie de timp, de o pauza etc. Chiar daca totul merge foarte bine, omul are dreptul sa isi schimbe parerea, chiar daca, pentru tine nu are nicin sens. Nu mai incerca nimic cu aceasta, se vede ca nu stie sa comunice, a ales sa fie imatura si sa nu iti raspunda la mesaje cu saptamanile. Asta este foarte urat, oricat de mare i-ar fi fost problema sau motivul
„Oaa, Oaa, nu mi-a mai scris de 4 zile, ce mă fac?" Zici că ești bebeluș
Ce te făceai când comunicarea se făcea prin scrisori/telegrame iar acestea ajungeau în luni sau chiar ani de zile? Tot așa făceai?
Dar auzi, fata cu ce se ocupă? Că dacă lucrează în transporturi, singura ei grijă este să-ți scrie mesaj, la câte are pe cap. Adică cu o mână pe volan sau pe timonă, cărând în spate zeci de tone, iar cu alta să-i scrie lui Ryzen7.
Ai răbdare. Îți scrie când poate și cum poate. Că ar fi culmea să-ți scrie fix când are o zi în care toate i-au mers prost
Și cum ți-a zis și Miruna nu o mai sufoca prin mesaje
Dacă nu îți scria de 4 luni mai ziceam, dar să te plângi că nu ți-a scris de 4 zile este imaturitate
A rupt total legatura cu fostul? Poate inca mai se block / unblock cu el si tu esti un fel de varianta mai buna in zilele reci. (scuze daca insinuez gresit)
Poate nu a dorit nimic de la inceput dar s-a lasat dusa de conversatie si i-ai trezit amintiri cum se simte iubirea (ceva gen, intelegi la ce ma refer), cel putin eu cazul asta l-am intalnit mai des, spunea ca totul e roz, dar gandul ii zbura noaptea la altcineva.
Pe langa asta certurile sunt importante chiar daca uneori ranesc, de multe ori arata fie ura fata de opinia celuilalt (cazurile sociale), fie incerci sa vezi limitele celuilalt, este un mod automat al nostru pentru a vedea cum si cat de mult poti sa te folosesti de ceea ce cunosti. (de exemplu, intr-o cearta tindem sa ne justificam momentele unde suntem dezavantajati prin a aduce in subiect un fapt gresit al celeilalte persoane)
Mai pe scurt, depinde cat de multe stii despre ea, cate lucruri le-ai aflat fara sa o intrebi si i le arati ca iti pasa, dupa o despartire nu trebuie sa acorzi ragaz sa isi puna gandurile in ordine, cum poate un copil de 3 ani sa cunoasca simfonia lui Beethoven?(metaforic vorbind, ma refer ca depinde de intelectul fiecarei persoane sa inteleaga ce are nevoie si de obicei o despartire aduce ura si dispret pentru o perioada, de asta sugerez sa apari in peisaj chit ca nu vei scoate un sunet, asa vei stii ca ai fost inclus in optiuni.)
Ea acum dupa spusele tale, se gandeste la trecut, unde nu de mult s-a terminat povestea, eu iti sugerez daca o doresti sa nu ii permiti sa te scoata din context, ii esti prieten, fii acolo si inlocuieste-i tablourile din mintea ei cu noi tablouri cu voi 2, nu te baza pe fortele ei sa duca treaba la capat.
Laso in pace, fostul are o cheie de acces la ea sau chiar altcineva, dar clar nu tu.
Nu uita: la femei "nu sunt pregatita" inseamna ca nu cu tine, dar cu altul da.