| DanielaBD a întrebat:

Socrii mei nu ne-au ajutat cu nimic in viata asta.
Si-au insusit toti banii dupa nunta noastra, ba mai mult s-au mutat de la bloc la casa...in timp ce noi stateam cu chirie.
Noi am plecat in viata de la zero..nu i-a interesat cum suntem, nu se bucurau pentru reusitele noastre. De copiii nostri.
Acum ajunsi la batranete au nevoi.
Cum sa reactionez?

17 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Le spui sa foloseasca banii de la nunta voastra

| DanielaBD explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Of!
Sunt un om cu credinta, multa lume imi spune ca TREBUIE sa i ajut ca sunt parintii sotului meu

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DanielaBD):

Lumea aia nu e in locul vostru.
Uneori a iubi inseamna a nu oferi ceea ce iti cere omul, ci a oferi ceea ce are nevoie.
In cazul asta, au nevoie de o lectie!

| DanielaBD explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Si daca sotul meu e milos cu mamica si taticu ca intotdeauna...cum sa ii explic
Avem 27 ani de casatorie

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DanielaBD):

Lasa-l sa fie el milos. Dar tu nu mai pui banii la comun. E bun asa?

| Cipi1212 a răspuns:

Din păcate anumite persoane așa sunt.

| DanielaBD explică (pentru Cipi1212):

Dar totusi..acum cand am acapat de rate in loc sa le facem un viitor copiilor nostri sa aiba un start bin in viata ..nu cum am avut noi. Trebuie sa o fac pomeni si cruci socrului meu
Este o vorba daca nu poti sa l ajuti macar nu i rupe aripile.c am asa a fost la noi

| DanielaBD explică (pentru DanielaBD):

Vad pe Fb..trebuie, trebuie trebuie sa ti ajuti parintii oricum ar fi.dar cand a fost vorba de parinti.nu trebuia sa fie alaturi de noi?

| DandG2304 a răspuns:

Pentru ce sa-i ajuti daca v-au furat pana si banii de la nunta? (cica ala e norocul vostru in viata). Sa zica mersi ca n-ai depus plangere ( sau alte chestii la care ar fi reactionat, cum este bataia)

| DanielaBD explică (pentru DandG2304):

Din punct dr vedere religios se spune ca daca nu iti iubesti parintii nu il iubesti le Dumnezeu
Dar daca nu ti ajutii copii ..asta cum e

| DandG2304 a răspuns (pentru DanielaBD):

Si unde a fost religia cand au FURAT efectiv ceea ce nu era a lor?

| DanielaBD explică (pentru DandG2304):

Ii explic sotului meu uneori si il intreb
Tu ai putea sa faci asta?
Sa i facem fiicei noastre nunta si dupa ..sa ti iei o casa la munte si pe ea o trimiti sa stea cu chirie..cu sotul ei
Eu am zis asa ...inteleg nu poti sa ne ajuti dar daca noi am avut sansa sa strangem niste bani echivalentul unui apartament in oras de ce sa faci asta
Sau daca ai facut acum cum sa ai curaj sa vii sa mi ceri sa te ajut..ca trebuie sa facem asta, si asta cand tu cand noi am avut nevoie tu erai de negasit..totusi

| LadyOtis a răspuns:

Normal ca nu, 0 ajutor. Sunt pe cont propriu. De ce ati acceptat sa va ia banii de la nunta

| Eduardo007 a răspuns:

Dacă nu v-au ajutat cu nimic pentru ce trebuie să îi ajutați voi? Omului cât nu l-ai ajuta tot nu va fi mulțumit niciodată )) Țio zic din propria experiență am ajutat foarte mulți așa ziși prietenii care mă vorbeau de rău pe la spate, Eu nuștiu nu mai cred în persoane mai bine dau la un câine de mâncare decât unui om Lumea e foarte rea și invidioasă

| DanielaBD explică (pentru Eduardo007):

Este gresit daca nu i ajut(ca nu au nici o energie buna) si mai bine ajut cu bani o manastire?

| eliancodrut a răspuns (pentru DanielaBD):

Lasa-ti banii la tine: nu-i da nici la socri, dar nici la manastire. Ca nu o sa te dea banii afara din casa si rugaciunile celor de la manastire va ajuta cat ajuta o frectie la un picior de lemn.