Of!
Sunt un om cu credinta, multa lume imi spune ca TREBUIE sa i ajut ca sunt parintii sotului meu
Lumea aia nu e in locul vostru.
Uneori a iubi inseamna a nu oferi ceea ce iti cere omul, ci a oferi ceea ce are nevoie.
In cazul asta, au nevoie de o lectie!
Si daca sotul meu e milos cu mamica si taticu ca intotdeauna...cum sa ii explic
Avem 27 ani de casatorie
Lasa-l sa fie el milos. Dar tu nu mai pui banii la comun. E bun asa?
Multumesc!
Pentru ce sa-i ajuti daca v-au furat pana si banii de la nunta? (cica ala e norocul vostru in viata). Sa zica mersi ca n-ai depus plangere ( sau alte chestii la care ar fi reactionat, cum este bataia)
Ii explic sotului meu uneori si il intreb
Tu ai putea sa faci asta?
Sa i facem fiicei noastre nunta si dupa ..sa ti iei o casa la munte si pe ea o trimiti sa stea cu chirie..cu sotul ei
Eu am zis asa ...inteleg nu poti sa ne ajuti dar daca noi am avut sansa sa strangem niste bani echivalentul unui apartament in oras de ce sa faci asta
Sau daca ai facut acum cum sa ai curaj sa vii sa mi ceri sa te ajut..ca trebuie sa facem asta, si asta cand tu cand noi am avut nevoie tu erai de negasit..totusi
Normal ca nu, 0 ajutor. Sunt pe cont propriu. De ce ati acceptat sa va ia banii de la nunta
Dacă nu v-au ajutat cu nimic pentru ce trebuie să îi ajutați voi? Omului cât nu l-ai ajuta tot nu va fi mulțumit niciodată )) Țio zic din propria experiență am ajutat foarte mulți așa ziși prietenii care mă vorbeau de rău pe la spate, Eu nuștiu nu mai cred în persoane mai bine dau la un câine de mâncare decât unui om Lumea e foarte rea și invidioasă
Este gresit daca nu i ajut(ca nu au nici o energie buna) si mai bine ajut cu bani o manastire?
Lasa-ti banii la tine: nu-i da nici la socri, dar nici la manastire. Ca nu o sa te dea banii afara din casa si rugaciunile celor de la manastire va ajuta cat ajuta o frectie la un picior de lemn.