Divortul este singura solutie! Tu esti o femeie abuzata verbal si emotional de catre propriul tau sot care din pacate inca se considera adolescent. Partea si mai trista este ca prefera sticla in locul tau. In principiu ai 3 variante.
1 continui ca pana acum si vei avea o relatie disfunctionala si fake doar de " dragul" copiilor si pentru ca aveti rate impreuna si de parerea lumii.
2 îi dai un ultimatum si ii spui clar si politicos ca ori se schimba ori il vei parasii si ii vei lua si copii si va ramane singur ca prostul
3 divortezi pur si simplu si ramai single sau poate in viitor iti vei gasi un barbat care sa te accepte cu copii cu tot.
Final note: ar trebui sa renunti la misandrism ca nu este ok. Nu toti barbatii sun nemernici cunosc foarte multe cazuri in cate femeile sunt cele care sunt de vina dar asta nu inseamna ca toate femeile sunt asa si pe dincolo. Realitatea este una foarte simpla, exista barbati buni si barbati rai la fel cum exista femei bune si femei rele. Apropos si iubita mea a experimentat ceva asemanator cu fostul ei sot. Chiar daca are un copil asata nu a impiedicato sa fie iubita si apreciata de catre mine. Bafta!
Nu e vorba de rata sau ochii lumii. Mă tot gândesc la copiii că el ca tata e un tata bun nimic de zis. Ca sot e groaznic și da ai dreptate de abuz emoțional și verbal, am același feeling dar aveam nevoie presupun de inca o confirmare. Îți mulțumesc pentru mesajul de încurajare, trebuie sa iau o decizie să mă salvez psihic.
Poate fără el iti va fi si mai greu cu copiii. Daca ramai cu el de dragul copiilor sunt sigura ca Dumnezeu va aprecia asta, pentru ca El urăște despărțirea in casatorie(in afară de motiv de infidelitate). Cel mai bine ar fi probabil sa renunți la toate așteptările, sa incerci sa fii o mama si o soție cat mai buna indiferent ce face el si sa te rogi ca Dumnezeu sa facă El o minune in familia voastră.
Greseala voastra e ca ati stat doar un an impreuna si apoi v-ati casatorit. Nu cunosti omul asa de bine, dupa doar un an. Trebuia sa mai stai cu el in casa necasatorita, macar inca doi ani, sa vezi ce fel de om este. Asa, v-ati grabit, si uite ce s-a intamplat.
Oricum faptul a fost deja consumat si sunteti in situatia in care sunteti. Parerea mea, daca chiar nu vrei sa va despartiti, e sa mai inchizi ochii si sa-ti vezi de treaba. Nu mai fa scandal, nu te mai enerva mereu, ca reusesti doar sa-ti strici sanatatea psihica si atat. Tu nu vezi ca pe el il doare la basca, bea si se joaca? Crezi ca rezolvi ceva daca doar tu te stresezi? Fa-ti datoria de mama, si mergi inainte. Daca nu-l mai agreezi pe sot, nu-l mai baga in seama. O sa realizeze el mai tarziu ca pe tine nu te mai atrage.
Daca te simti extenuata, cauta modalitati sa-ti faci treaba mai usoara, daca vezi ca nu ai nici o baza de la el.
Totusi, eu tot cred ca daca mai dureaza mult timp cacanareala asta, eu in locul tau m-as desparti de el.
Așa este, m-am gândit exact ca tine. Doar că e mai puternic decât mine sentimentul de a spune mereu ce gândesc și ce simt. Dar simt că chiar dacă m-aș preface că totul e bine tot ar duce la despărțire. Mulțumesc pentru sfat.
Omul nu se va schimba. Ti se pare ca si copiii tai sa aiba parinti divortati(nu e sfarsit de lume) sau sa vada certuri si betii langa mami si tati?
Esti mama singura in aceasta relatie pe care o numesti casnicie.
E copil, nu tata, nu sot. Cum sa strangi dupa un om matur, care are toate cele 4 membre? Doamne fereste.
Lasa-ti traumele de copil din parinti divortati, si divorteaza
Ai dreptate, omul nu se schimbă niciodată. Și la ei mă gândesc cum să aibă o viață cât mai armonioasa. Am crescut in armonie și m-a ajutat mult în a fi ceea ce sunt astăzi, dar se vede că nu e suficient doar dorința unui partener. Îți mulțumesc pentru mesajul tau de încurajare.
Nu crezi ca si gandirea ta este nenorocita si e de vina? Cum poti sa spui ca toti barbatii sunt niste nenorociti? I-ai cunoscut pe toti?
Ma bucur că din toată povestea tot ce ai putut citi e ca toti bărbați sunt nenorociți, dar și nu pe toată povestea in sine. Mulțumesc
Problemele intr-o familie au nuante diferite, in functie de cum sunt prezentate de unul sau celalat sot. Asa ca nu imi permit sa dau sfaturi.
Dar este o vorba romaneasca: "Cum iti asterni asa dormi".
Dar faptul ca o duci rau nu-ti da dreptul sa spui ca toti barbatii sunt niste nenorociti. E la fel cum as zice ca toate femeile sunt c(inseala).
Nu mai considerați oamenii care practică gamingul copii. Este un hobby ca oricare altul, grow up! Există oameni de toate vârstele care se joacă, nu este o activitate specifică copiilor sau adolescenților. Aluziva, LadyLegend, Costi Dita, Skyrim Grandma, Charles Leclerc sunt cateva exemple de adulți care practică gamingul.
Înlocuiți cuvântul joacă pe calculator din text, cu orice activitate posibilă (pescuit, vânătoare, drumeții, automobilism, motociclism) și spuneți-mi dacă situația e diferită
Esther100 întreabă: