Nu-ti fa griji. Atata timp cat el nu stie ca il placi, intr-un an in care nu va vedeti de lco sentimentele dispar incet incet si e posibil sa revii la realitete si sa vezi totul cu alti ochi, deoarece cand esti indragostit iti imaginezi mult prea multe care nu se vor intampla. Vorbesc din propria experienta![]()
Nu.nu ai inteles bine intrebarea
eu nu sunt in tara momentan, vin la anul, si iubesc pe un tip pe ascuns si mi-e teama ca in acest timp el sa nu aiba o relatie serioasa, iar eu sa nu pot fii cu el atunci cand mi-am propus
Nu ai o relatie cu el, nu va stiti insa vrei sa fie al tau cand poti dar el de ce ar vrea sa fie cu tine cand poti tu, poate nu o sa mai poata el ![]()
Actioneaza cat mai rapid!
Nu cred ca ai sanse sa fii cu el.Sau cel putin sunt foarte mici.Si o relatie care dureazade ani se pierde cand e distanta mare intre cei doi dar cand el habar n-are de tine.
Vrobeste cu el la telefon, pe mess...gaseste un mod cat mai rapid in care sa ii spui ce simti!
Poate si el simte la fel!
P:S: Daca merge si ati vrea sa aveti o relatie sa vii cat mai repede in tara deoarece am auzit ca multe relatii la distanta esueaza.
Nu este imposibil, uite cum poti face:
a.Vii cat poti de repede in tara
b. Daca si el te place si vreti sa aveti o relatie spune-i totusi ca mai bine va fceti o relatie atunci cand vii inapoi in tara!
Am explicat mai sus care este motivul. daca as putea as veni si m-as vedea cu el si mi-as exprima sentimentele fata de el, dar ..nu se poate in viitorul apropiat