Faptul ca trimiti mesaje, arata ca esti interesata de el, si ca il iubesti, deci nu gasesc nici-o problema in asta.
Totodata, daca sunteti iubiti, puteti sa va impartasiti totul, deci il poti intreba sincer, daca il deranjezi in vreun fel cu mesajele tale, daca le dai prea devreme, prea tarziu, prea des, prea rar, etc.
Si orice raspuns ar da, tu ii spui ca le dai doar pentru ca te gandesti continuu la el si pentru ca il iubesti.
Pentru ca sa nu te mai gandesti la el. ar trebui sa nu ii mai scrii mesaje din moment ce scriindu-i ceva, te gandesti automat la el. Nu prea stiu ce sa iti sugerez aici sincer, imi pare rau.
Mult noroc cu iubitul.
Uneori da, dar depinde de persoana si depinde cit de mult tine la tine.Dar oricum nu e bine si normal sa-i trimiti prea multe mesaje.La un moment dat le va ignora sau nu v-or avea prea mare valoare.Pur si simplu trebuie sa te inveti sa separi mesajele mai importante de cele mai putin importante, si pe cele mai putin importante sa nu le trimiti foarte des.
Devii obsedata de ceva ce nu e al tau pe deplin.Asculta muzica sau citeste ceva, nu stresa oamenii.Cineva avea un proverb"daca o persoana nu te cauta, inseamna ca nu-i lipsesti", asadar "prea des" ar putea sa insemne ceva pentru el .
Il iubesti, normal ca ii trimiti mesaje. Acum depinde si de baiat. Sunt baieti care ar fi mandri si fericiti sa primeasca mesaje de la iubitele lor, dar sunt si baieti care s-ar simti stresati. Daca el iti spune ca nu il deranjeaza, inseamna ca ii place, nu?
Succes!
Eu nu cred ca are ceva ca ii trimiti mesaje iubitului. Cred ca asta ii arata cat de mult tii la el. Si ca nu te intereseaza alt baiat. Il face sa se simta putin mai increzator in sine. PS...am fost in cazul lui.