Nu am trait nici eu si nici tu vremurile despre care vorbesti, cele din trecut in care nu exista tehnologie ca sa stim ca nu barfea lumea. Dar sunt destul de sigur ca atunci cand prindeau ocazia sa iasa pe la poarta sau duminica atunci cand se organizau sezatori, era barfa rupta in doua in tot satul. Iar in privinta a ceea ce zic prietenii tai despre tine, cam au dreptate daca asa sta treaba. Adica eu personal nu te cunosc si nu ma intereseaza dar am o parere proasta in general despre oamenii fara coloana vertebrala pentru care gandesc mereu alti oameni mai "smecheri".
Ori fi stat ei la munca toata ziua, dar si cand ii gaseai pe la porti, erau radio santuri.
Gradul de frustrare e direct proportional cu cat de mult barfesti.
Dar pot spune ca da, se barfeste si se imprastie rautati mai mult in ziua de astazi, pentru ca oamenii au mai multe motive de gelozie. Intra pe social media, vad oameni fericiti si ii apuca frustrearea si simt sa o impartaseasca
Acum lipsește bunul simț și respectul față de semen! Atunci, oamenii aveau mai mult bun simț, respect și își cunoșteau lungul nasului!
Iar, rețelele sociale au devenit haznaua publică a omenirii, în care lipsesc orice fel de bune maniere!
Singurul antidot împotriva "bârfitorilor" este indiferența! Nu băga în seamă, nu pune la suflet, dar mai ales faci ce îți dictează rațiunea și inima ta!
Salut. Da, într-adevăr, lumea din ziua de azi bârfește mult, dar tu nu îi băga în seamă.