| MihaelaSiEu a întrebat:

Buna!
Am facut de curand un grup pe facebook, asadar eu sunt administratorul. De obicei chiar daca nu imi place un post (si nu este unul "de raportat",adica prea urat),nu il sterg, dar in grup sunt persoane care obisnuiesc sa sterga posturile care nu le convin. Intrebarea mea este: De ce pot sa stearga posturile, desi nu sunt adiministratori? Si exista vreo cale de a impiedica acest lucru? I-am rugat deja sa nu mai faca asta, dar degeaba...
Astept raspunsul vostru! Mersi mult!

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| BANN3R a răspuns:

Nu poate posta nimeni mesajul decat daca e postat de el/ea. Sau daca se raporteaza mesajul si adminii facebook considera ca mesajul a incalcat vreo regula. Daca nu ai alti admini, proprietarii posturilor si le sterg singuri