| Sweet001 a întrebat:

De vreo 3-4 ani nu mi-am mai schimbat look-ul, am ramas la un par mediu, negru; acum m-am gandit ca ar trebui sa fac o schimbare si anume o tunsoare bob dar putin mai lung, pe o parte mai scurt si pe cealalta mai lung. Imi e cam teama ca o sa imi para rau dupa sau ca va fi o schimbare prea radicala thinking Voi ce credeti? :*

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
Răspuns Câştigător
| MinnieKids a răspuns:

Buna!
Asta depinde doar de tine,de cat de mult iti place aceasta tunsoare si daca tot te hotarasti sa te tunzi asa,nu este un capat de drum,parul o sa-ti creasca la loc, mai greu, dar va revenii la lungimea pe care o doresti... Si daca nu vrei sa treci brusc de la parul care il ai acum la par scurt, tunde-te treptat azi putin, maine putin..intelegi ce vreau sa spun si in felul asta vei prinde drag de aceasta tunsoare... Sper ca te-am ajutat! Fundita?

1 răspuns: