| Solidaritate1234 a întrebat:

Ce ziceti de un grup de whatsapp creat pentru cei dornici de a impartasi experiente culturale,sociale, personale si pentru a dezvolta relatii de natura intelectuala? Scopul grupului este de a aduce mai aproape tinerii de pretutindeni si de a forma o comunitate bazata pe solidaritate, respect si colaborare.Grupul este destinat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 15-23 de ani, iar linkul o sa il las mai jos.Mentionez ca afirmatiile de natura discriminatorie, continuturile pornografice si alte raportari abuzive sau care instiga la violenta si ura rasiala vor fi sanctionate prin excluderea din grup a celui care savarseste astfel de lucruri.
https://chat.whatsapp.com/KXQDcz2nE0452dRYUUYrc5

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| psyclepath a răspuns:

TuEstiAbsolutCamDe-aDreptulPeLanga, nu trebuie să știi să scrii înainte să dezvolți relații culturale și de natura intelectuală? Numa' zic.

| Solidaritate1234 explică (pentru psyclepath):

Fiecare intelege mesajul intr-un mod diferit.Nu cred ca e ok sa ataci o persoana dupa un singur mesaj postat. Sper ca nu te am suparat cu asta?

| psyclepath a răspuns (pentru Solidaritate1234):

Nu mă refeream la tine. Ci la userul "TuestiAbsolutTotul" care a comentat înaintea mea. Am văzut câteva zeci de mesaje de-ale lui și crede-mă e definitia analfabetismului "functional"

| psyclepath a răspuns (pentru Solidaritate1234):

Acum se pare că și-a schimbat username-ul și din Războinicul Luminii s-a transformat în Suflețelul din Iad. Oh well...