| Child a întrebat:

Hey! Stiti ca la multe din paginile de pe Facebook se pune o intrebare,iar mai jos sunt mai multe raspunsuri care au in fata un cerculet pe care daca dai click, inseamna ca acela e raspunsul tau si nu stiu cum se fac astea pentru ca vreau sa-mi pun si eu pe pagina mea! DAU FUNDA!

ATENŢIE! Legea nr. 8 din 1996 pedepseşte pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe Internet. Nu posta linkuri care încalcă drepturile de autor. În ipoteza unei acţiuni juridice, TPU.ro poate fi obligat de lege să furnizeze IP-ul tău şi restul datelor de identificare despre tine.

Postarea unui mesaj implică asumarea tuturor riscurilor din partea ta.
De asemenea, accesararea unor linkuri de pe site-uri îndoielnice poate duce la virusarea calculatorului tău.
3 răspunsuri:
| AlexeLup a răspuns:

Cand intri pe contul tau de facebook automat e o fereastra numita acasa iar sub segmentul ala unde scrii numele la prietenii tai sau pe cei care vrei sa-i cauti scrie intreaba dai acolo iti va aparea un cadru in care scrie ask something pui intrebarea ta dai la posteaza iar dupa aia o sa o gasesti sub cadru va fi impreuna cu intrebarea si un segment in care scrie add an option si acolo adaugi optiunile intrebarii Ex:Ce va place sa faceti in vacanta? SA ma plimb, sa vorbesc sa... Sper ca ti-am fost de ajutor

| Child explică (pentru AlexeLup):

Mda am inteles, dar la pagina mea(nu la profil) nu-mi mai apare ''Ask Question''...

| AlexeLup a răspuns (pentru Child):

Dai add la id:alexutz_cel_dragutz si iti explic in detaliu