TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
Merekill
în 11 Ianuarie 2020 | Merekill întreabă:

A fost in urma cu cativa ani un serial pe protv care semana cu Jane si Maura. Ideea e ca intr- un episod era o scena in care o detectiva blonda se pune pe biroul altui detectiv, iar aceasta ii atinge ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 11 Ianuarie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Cum se cheama filmul in care un el se transforma intr-o pisica si asa umbla in casa lui? Mi-a recomandat o colega acus vreo 2-3 ani dar nu am notat titlul.

1
Răspunde Raportează
Anonima1qt910
în 11 Ianuarie 2020 | Anonima1qt910 întreabă:

Hey, vreau niste recomandarii pentru animeuri horror dar si cu dragoste. Cel mai bun raspuns/lista primeste funda :*

6
Răspunde Raportează
Pirvu_Darius_1995
în 11 Ianuarie 2020 | Pirvu_Darius_1995 întreabă:

Cum se chema filmul ala de pe cartoon network in care cei rai luau culoarea din monstri si ii faceau malefici? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Isa149047392unicorns
în 10 Ianuarie 2020 | Isa149047392unicorns întreabă:

Buna, imi puteti da idei de seriale la care sa ma mai uit pe Netflix pana acum am vazut Merlin, unul cu niste copii cu superputeri, unul cu niste turci dar si stranger things si altele dar mi- ar placea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2020 |

Era acum vreo 16-17 ani pe minimax un desen cu un băiat care avea o pompă, un sifon și un balon cu aer cald și mergea pe alte planete cu câinele lui. Știe cineva cum se numește serialul?

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 10 Ianuarie 2020 | ReignForest întreabă:

Când eram mică am văzut pe tvr un serial. Din câte îmi amintesc era cu o fată blondă care era îngropată de vie într- un coșciug în pământ. Ea avea și un lănțișor magic. Într- un episod...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RazvanFlorea1993
în 10 Ianuarie 2020 | RazvanFlorea1993 întreabă:

Cum se numeste episodul din seria animata Blinky Bill, in care Blinky face schimb de vieti cu alt ursulet identic cu el, dar caractere diferite?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2020 |

Imi puteti recomanda va rog frumos filme gen PREDESTINATION, HARD CANDY, ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND, GONE GIRL, THE BUTTERFLY EFFECT sau filme care implica cercetari in domeniul biologiei...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AndrusLFC
în 10 Ianuarie 2020 | AndrusLFC întreabă:

Știe cineva cum se numeste emisiunea aceea veche ce aparea pe MTV stiu ca era un Batran cu barba dar numai stiu exact cu ce era, dar stiu ca ma uitam in fiecare seara cred

7
Răspunde Raportează
Merekill
în 10 Ianuarie 2020 | Merekill întreabă:

Fusese in urma cu cativa ani un serial (gen jane and Maura) cu 2 detective, a fost difuzat pe protv. Isi mai aduce cineva aminte cum se numea?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Ianuarie 2020 |

Există vreun program de editat video, in care eu sa filmez ceva ziua, de exemplu un cadru in padure, iar cu acel program de editat sa fac sa para noapte? Adica sa filmez ziua niste cadre prin padure,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Idkjojo
în 9 Ianuarie 2020 | Idkjojo întreabă:

In ce episod canta Raphahel din pariu cu viata "M-am nascut intre Carpati"?

1
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 9 Ianuarie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Cum se numeste acel film in care o ea nu mai tin minte, se da cu ceva feromon sau ce dar in orice caz nici un barbat nu- i poate rezista. Tot filmul e bazat ca ea cucereste toti barbatii care ii ies in...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Sebastyan122
în 9 Ianuarie 2020 | Sebastyan122 întreabă:

Cum se numeste filmul acela horror in care ii o femeie/fata care iese din televizor si umbla in 4 labe?

7
Răspunde Raportează
Ravi880
în 9 Ianuarie 2020 | Ravi880 întreabă:

Mai știți cum se numea filmul acela de Crăciun, cu o femeie blondă care dă mașina peste ea și după aia ajunge în rai, unde sfântul Petre este o femeie care îi spune că nu poate intra in rai...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
DanielLaz?rPopa2019
în 9 Ianuarie 2020 | DanielLaz?rPopa2019 întreabă:

Bună, TPU. Cum se numește episodul din Aventurile fraților urși în care Grizzly se preface că e câine și e capturat de hingheri?

3
Răspunde Raportează
Gamergusti
în 9 Ianuarie 2020 | Gamergusti întreabă:

Știe cineva animeuri de genul Hellsing OVA? Cu horror, supranatural, demoni din astea.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Ianuarie 2020 |

Era un film cu Nicolas Cage in care avea parul lung si avea in plan sa ucida mafioti de aia plin de bani, era de unul singur, era gen depresiv la începutul filmului, atat imi amintesc. Stie cineva ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mihela94
în 8 Ianuarie 2020 | mihela94 întreabă:

Am cont pe Netflix si vreau sa urmaresc serialul Prison break, dar nu are traducere in romana. De ce? Alti prieteni de ai mei pe conturile lor au traducere. Eu de ce nu am? Am optiunea: "engleza...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
eduardcosmin1
în 8 Ianuarie 2020 | eduardcosmin1 întreabă:

Stie cineva cum se numeste urmatorul film? Era cu o fata care a ajuns posedata si la un moment dat nastea legata de un pat cu fratele ei si nastea viermi. E ceva mai vechi putin.

5
Răspunde Raportează
GulubuntzBudulush
în 8 Ianuarie 2020 | GulubuntzBudulush întreabă:

Știe cineva unde pot găsi o subtitrate la filmul TOm Sawyer 2000? Era un film cu animale. Caut o subtitrate în limba română. Dacă nu există una în limba română mă mulțumesc și cu una într-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ene_Claudia_1981
în 8 Ianuarie 2020 | Ene_Claudia_1981 întreabă:

Cănd pot urmări la televizor filmul Star Wars:Ascensiunea Skaiwalker?

5
Răspunde Raportează
Theo94
în 8 Ianuarie 2020 | Theo94 întreabă:

Ce parere aveti despre "The vietnam war" (2017), documentar care e si pe Netflix? Am urmarit doua episoade pana acum si mi se pare foarte bun. https://www.netflix.com/ro/title/80997770 https://www.imdb.com/title/tt1877514/ ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Yohei
în 8 Ianuarie 2020 | Yohei întreabă:

Știe cineva de ce nu este Lion King 2019 pe Netflix? Sau dacă știe cineva când se baga! Mulțumesc!

5
Răspunde Raportează
6208cce
în 7 Ianuarie 2020 | 6208cce întreabă:

Hei! Nu- mi pot aminti numele unui film pe care l- am văzut în trecut, dar mi- ar place să- l revăd. Numele filmului e o abreviere. E vorba de o fată care descoperă că în grupul său de prietene...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2020 |

Stiti ceva documentare interesante pe Netflix? In afara de Broken, What the Health, Explained, The Mind Explained si Fyre, le-am vazut deja.

1
Răspunde Raportează
ParaschivCalin
în 7 Ianuarie 2020 | ParaschivCalin întreabă:

Am o întrebare despre Stranger Things. Demongorgen-ul se întoarce dupa ce il distruge Eleven in sezonul 1?

2
Răspunde Raportează
Cosmina_Maria_1994
în 7 Ianuarie 2020 | Cosmina_Maria_1994 întreabă:

Am văzut acum mult ani un film gen codul lui da vinci dar nu- mi amintesc numele lui stiu doar câteva secvențe. La început arata un bătrânel care descoperise ceva și voia sa ii arate și fetei lui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Daniela_Daniela_1998
în 7 Ianuarie 2020 | Daniela_Daniela_1998 întreabă:

Serial asiatic. Personajele principale. O fata care își dezvoltă profesia de bucatar patiser. Un băiat care e doctor ginecolog. Stiu ca băiatul avea un frate cand era mic dar murise înecat...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Rihhana1
în 6 Ianuarie 2020 | Rihhana1 întreabă:

Cine imi recomanda si mie un film bun?

16
Răspunde Raportează
AnaMaria691235
în 6 Ianuarie 2020 | AnaMaria691235 întreabă:

unde pot urmari emisiunea Danei Budeanu, Ametite si Mafioti? Dau funda

2
Răspunde Raportează
celmaitarenume
în 6 Ianuarie 2020 | celmaitarenume întreabă:

Filme in care actorii merg la striptease/ cluburi de noapte? Vreau ceva cu distractie, femei, băutura. multumesc

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2020 |

Un film thriller imi doresc sa vizionez! Ma puteti ajuta cu cel mai bun thriller vazut de voi? Ofer funda!

4
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 6 Ianuarie 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, a vazut cineva Prison Break, cum vi s- a parut? Eu sunt la sezonul 2, e adevarat ca ultimele 2 sezoane sunt fost extrem de slabe? E adevarat ca mai exista si un film care are legatura cu serialul?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Afsdghvcs
în 5 Ianuarie 2020 | Afsdghvcs întreabă:

Hei TPU, stiti vreun exemplu de film ca warcraft a fost genial dar nu a aparut o parte a 2 a si din cate am inteles nici nu o sa mai apara sau ceva asemanator cu hobbit sau stapanul inelelor?

1
Răspunde Raportează
Andreeaiuli21
în 5 Ianuarie 2020 | Andreeaiuli21 întreabă:

Era un film cu niște oameni pe mare in nave si navele se luptau între ele pentru o femeie. Femeia avea o fata și fata aceea avea o harta pe spate care duce la uscat. Atât știu. Ma puteți...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabi_Gabi_1992
în 5 Ianuarie 2020 | Gabi_Gabi_1992 întreabă:

Salutare, stie cineva niste seriale in franceza cu subtitrari in romana? P.S. : Serialele sa se poata gasi de vizionat pe net. (nu am Netflix sau alte chestii de genul)

2
Răspunde Raportează
DeeaCarmen
în 4 Ianuarie 2020 | DeeaCarmen întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=pxa8XVdrfkY Imaginile din acest video, din ce film sunt?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2020 |

Am vazut un serial foarte interesant La Casa de Papel se numeste.Pentru cei care l- ati vazut aveti va rog frumos sugestii asemanatoare acestui serial, pot sa fie si filme nu neaparat seriale?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nils92
în 4 Ianuarie 2020 | Nils92 întreabă:

era un film gen comedie cu extraterestri minusculi care trăiau pe un asteroid si cand asteroidul a intrat în atmosfera planetei pământ aceste ființe de pe asteroid din cauza căldurii din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Swae
în 4 Ianuarie 2020 | Swae întreabă:

Care este filmul/serialul tau preferat?

17
Răspunde Raportează
CrezyyKiller
în 4 Ianuarie 2020 | CrezyyKiller întreabă:

Va rog... Era un film de groaza de cand eram mic dar as dori sa- l vizionez din nou dar nu stiu cum se numeste. Am doar o imagine din acel film cu doua fete mici imbracate in inger la o petrecere de halloween...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Drsss
în 4 Ianuarie 2020 | Drsss întreabă:

Salut, caut un film despre niste prieteni care fac un accident auto iar o ambulanță vine si ii duce la un spital care a fost închis, dar acolo sunt niste oameni care îi tortureaza. Funda

4
Răspunde Raportează
ThePrinceOfAllSaiyans
în 4 Ianuarie 2020 | ThePrinceOfAllSaiyans întreabă:

In copilarie am vazut o scena dintr- un film, deci doi adolescenti se sarutau langa lac si un alt sau erau doi adolescenti si ei ii spionau si mai tarziu aia doi au omorat- o pe fata cu cutitul. Stie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LeeA123
în 3 Ianuarie 2020 | LeeA123 întreabă:

Vreau si eu niște titluri de filme foarte horror.Am văzut cam tot ce se poate vedea si am rămas fără idei.Pot sa fie si in altă limbă, nu doar in engleză ca pe alea cred ca le- am văzut...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
GolopențaAdrian
în 3 Ianuarie 2020 | GolopențaAdrian întreabă:

Filme si seriale in gen cu filmul Lost in Space (1998) si serialul Lost in Space inceput in 2018?

2
Răspunde Raportează
Cduncfujndf
în 2 Ianuarie 2020 | Cduncfujndf întreabă:

Știe cineva câte filme Twilight sunt?

2
Răspunde Raportează
jdmajdkxusbsixx
în 2 Ianuarie 2020 | jdmajdkxusbsixx întreabă:

știe cineva pe ce posturi se difuzeaza lego ninjago Master of spinzitzu in afara de cartoon network?

2
Răspunde Raportează
Saiko10
în 2 Ianuarie 2020 | Saiko10 întreabă:

Imi puteti spune serialele voastre preferate, sau ce seriale imi recomandatii? Mersi.

15
Răspunde Raportează
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă acum 13 ore

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv!, o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 19 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 10 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Raufamat10
    trimisă pe 7 Octombrie

Raufamat10 întreabă:

Salut????,caut sa lucrez contractor militar. Sugestii, recomandări? Experienta desigur în domeniul armelor sa spun asa
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.716
  • Întrebări: 3.951.714
  • Răspunsuri: 17.644.444
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 23 minute
Ce zici de un quiz?
Pizza

Pizza

Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)

Start quiz
Categorii
  • 651.921 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.994 Carieră
  • 20.322 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.903 Conversaţii