Cum se numeste filmul acela de pe ProTV care a fost difuzat ieri seara pe la o 10:30, in care un american vrea sa mearga in Germania:Berlin dar zborul e peste o saptamana, si merge in Anglia la supporteri...? (mai mult)
Cine e iubita lui Ross Lynch?
Care episod este asta? http://www.youtube.com/watch?v=5BKRTy5b85U
Hey, stie cineva ce numar de episod a fost difuzat astazi seara la telenovela Maricruz?
Pentru cei care au vazut Nana! De curand m- am uitat la anime si nu mi- a placut deloc cum s- a terminat desi nici nu am inteles prea bine.Am aflat ca cea care a scris si a ilustrat animeul s- a imbolnavit...? (mai mult)
Cine imi da link de la pagina oficiala a lui Martin Rivas? Dau funda! :D
am o neclaritate. Acum o zi am vazut seria de filme Fast And Furious si nu am inteles ceva. In Fast And Furious 3, era vorba de un american care a facut o cursa ilegala si ca sa scape de inchisoare...? (mai mult)
Daca e sa alegeti dintre urmatoarele 4 filme pe care il preferati dintre urmatoarele variante:a)Stapanul inelelor; b)Inelul nibelungilor; c)Harry Potter; d)Piratii din Caraibe. Daca alegeti mai mult...? (mai mult)
Sallut caut si eu un anime gen "mirai nikki - future diary" sau "Death Note" ceva de genu ma refer drama/pshyhic geva de genu daca stie cineva sa- mi recomande un anime de genu sau ma rog un anime...? (mai mult)
Am nevoie de niste filme gen thirteen. O fata se drogheaza, bea, intalneste o fata cuminte iar cea cuminte se lasa influentata de fata cea "rea". Ceva dramatic cu adolescenti :) multumesc...? (mai mult)
Stiti filme de genul The Sorcerer and the White Snake?^^ Fantasy si cu actiune continua parca;)
Puteti sa imi dati si mie niste idei de niste filme? Ceva mai tare... Nu conteaza tipul. Dar sa nu fie romantic. :)
In Violetta 2 sunt niste personaje noi si nu le stiu numele lor adevarate. 1. Cardoso 2. Emma 3. Dj 4. Ambar 5. Tatal lui Ambar 6. Tatal Emmei Dau funda celui care imi zice numele adevarate celor...? (mai mult)
Unde as putea sa vad partea a 2-a din "mica sirena? "varianta disney cand ariel devine om si se marita cu printul ala de pe uscat
Care film din seria Hannibal v-a placut cel mai mult? De ce? Pe mine m-a marcat cel mai mult hannibal rising.
Stiti filme bune cu tema 'adolescentii din ziua de azi'? Adica cei care fac gesturi gen : self- harming, sinucidere. Caut filme gen pentru o piesa de teatru si nu gasesc nimic regizat si pus in scena(etc)...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de un film mai vechi. Nu imi amintesc mare lucru.Doar ca niste adolescenti care sunt fugariti printr- o padure de raufacatori, fac tot felul de capcane pentru a scapa:gropi...? (mai mult)
Hey...As vrea sa va rog, daca vreti sa imi spuneti ce se intampla in sezonul 3 din The vampire diaries.Nu am suficient timp sa ma uit la seriale...Mersi.
Stie cineva un film asemanator cu? The Perks of Being a Wallflower
cand eram mai mic ma uitam la un anime pe animax in care era vorba de de niste pusti care aveau motociclete sau masini care se transformau in dinozauri daca stiti animeul va rog sa- mi dati un...? (mai mult)
Am văzut aseară (28.12.2013) un generic de început la un documentar cu blesteme moștenite pe Crine&Investigation în care spunea că unele nume au fost schimbate pentru a proteja pe cei vii și pe...? (mai mult)
Vreau si eu niste comedii la care sa rad de ma sparg!
Hello TPU! Am si eu intrebare pentru cei ce se uita la "Copii spun lucruri trasnite".In aceasta iarna a fost un episod in care o fata a cantat o melodie.Imi puteti spune cum se numeste aceasta...? (mai mult)
Cam al catelea episod este acela unde fratele lui sasuke incerca sa il prinda pe naruto, ar susuke se intalneste cu fratele lui? funda!
Hei, imi ziceti va rog un film sau doua asemanatoare cu harry potter? :) funda daca e un film bun
Buna! Imi puteti da niste filme dragute gen twilight si the vampire diairies cu(adolescenti) vampiri, varcolaci sau vrajitori/vrajitoare?:D Multumesc anticipat;)
Ce filme de groaza mai stiti (in afara de Mama, Bloody Mary, The Ring)?
Vreau si eu niste documentare gen paranormal dar sa nu fie online sa le pot viziona la televizor! Cel mai bun raspuns primeste funda! Multumesc frumos! Gen fenomene stranii
Jason statham are vre un film numit captivul? multumesc
Buna TPU. stie careva daca pot gasi pe net un fisier cu vacanta Mare, cu casatoria unui popa balbait? aici aveti versurile. http://www.versuri.ro/versuri/eelejh_vacanta+ mare+ nunta.html. eu nu o gasesc...? (mai mult)
Cand incepe,, Romanii au talent"?
Imi poate spune cineva va rog in ce zile se difuzeaza jurnalul vampirilor, la ce ora si pe ce canal? funda
Vreau si eu niste filme horror sau catastrofe naturale(nu 2012 ca l- am vazut). La horror ceva mai dinamic, nu chestii cum ar fi: fantoma apare, il poseda pe unul, ala este exorcizat si gata....? (mai mult)
Când incepe o noua viata si cum se numesc personajele noi?
Cand este in reluare icomedy, stie cineva
Cine stie cand apare episodul 11 din the vampire diaries?
Intrebari pentru cei care se uita la Violetta de pe Disney Channel! 1. Ce cuplu preferati dintre Tometta(Tomas si Violetta) si Leonetta(Leon si Violetta)? 2. Vreti ca Maxy si Naty sa fie impreuna? Dar...? (mai mult)
Vreau si eu niste filme cu cameron diaz in rolul principal in afara de bad teacher si gambit funda!:*
Sall din nou TPU stie cineva cate episoade erau cu willy fog in inconjorul pamantului in 80 de zile cate ep 20-30?
Va aparea sezonul 2 din Ao no exorcist? Funda.
Cat costa un bilet la filmul Frozen 3D?
Sall.Ma ajutati cu ceva filme americane de comedie
Salut vreau si eu un film de comedie gen Eurotrip sau American Pie, dau funda.
Era odata pe PRO TV un film +18.In care 2 se indragosteau si faceau s*x.Dar barbatul avea o problema(nu mai stiu ce.)Si femeia lucra la un parc de pinguini.Cum se numea filmul?
Heii TPU... siti filme mai noi cu adolescenti&dragoste? Gen LOL, New York minute, Camp Rock, Warm Bodies, Beastlly etc. Fudaaaa Multumesc anticipat!
Am nevoie urgenta de voi! Am vazut mai demult un film si nu mai stiu cum se numeste. Era cu 2 care mergeau cu masina si au facut accident. pe el l- a luat o ambulanta dar nu era la niciun spital din apropiere...? (mai mult)
Filmul "Masini 2" de la Disney Pixar a fost difuzat pana acum pe Disney Channel in romana? Si mai am o intrebare : Pixar se gandeste sa faca si filmul "Masini 3"? Fiindca iubesc filmul! ♥
Spunet-imi si mie niste filme cu batai dau funda
Acum ceva timp, cred ca prin iunie, am vazut un film cu o fata care avea niste puteri magice si cand era la scoala si s- a enervat s- au spart geamurile. era un fel de vrajitoare dar se ...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune filme despre Craciun sau Anul Nou?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
FatimaS întreabă:
LisaJulie întreabă:
Esther100 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!