Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 4 Septembrie 2025 sunt:
Hei TPU, cine stie sa-mi spuna ce filme mai sunt gen The dictator?
Vreeau un film de dragoste care sa te tina in suspans pe tot parcursul lui fara sa stii de la inceput cum va fi finalul..va rog nu vreau lista aceea care incepe cu "a walk to remember" si se terfmina cu...? (mai mult)
Care film dintre acestea trei este mai de groaza: Mama, The Grudge si Mrtyrs?
SALUT...cine stie daca serialul turcesc "IFFET"..ari al II-lea sezon? funda:)
La ce seriale as putea sa ma mai uit? Unele din serialele mele preferate sunt :Game of thrones, Breaking bad, Lost, Boardwalk Empire (cateva exemple din genurile care imi plac)
Heeei am vazut acum ceva timp un film in care era vorba despre o fata si un baiat la liceu care nu aveau nimic in comun dar care ajung sa intre unul in corpul celuilalt si sa se apropie din ce in ce mai...? (mai mult)
Un top 10 filme de groaza.
Hey, stie cineva un anime gen romantic si Highschool? Dau funda :3
Credeti ca copilul Marinei este fiul lui Damian?
Buna seara(a 2-a) lui Craciun! Ceva filme "politiste" de genul lui Bad Boys stiti?
Ce filme gen: 3MSEC si TGDT stiti? Sunt filmele mele preferate. Nu am vazut de mult un film bun! Help!
Bună, TPU! Îmi puteți trimite site- ül de la filmul în care actorul principal este Martin Lawrance? În film este vorba de fiica lui pe care trebuie să o ducă la colegiu și au un drum plin de ...? (mai mult)
Am sc the departed de pe file cu utorren si nu are sunet.Am mai scos si alte filme unele au sunet altele nu.Are cineva o solutie.Dau funda
spuneti-mi niste filme de groaza noi aparute
Vreau si eu un film de comedie, dar doar unul. Ala care sa vi- l amintiti si peste 5 ani la cat de amuzant a fost. Dar nu vreau ceva din seria Home Alone, American Pie, filme cu Jim Carrey...? (mai mult)
am vazut un film mai demult si am uitat cum se numeste. Este vorba despre un baiat de vreo 14 ani care era dansator de street dance parca, si in timp ce dansa pe scena a facut o miscare ...? (mai mult)
Enumerati-mi, va rog, niste filme gen: American Pie sau Hangover. Multumesc anticipat!
Buna TPU in filmul the hunger games catching fire la final se termina ii zice la katiness ca distrcitul 12 a fost distrus, iar intrebarea mea ii ca asa se termina si va aparea continuarea cu revolutia...? (mai mult)
Hei :) Stiti vreun film gen :,,A walk to remember",, 3msc",,The last song"? Dau funda :)
Ce filme de actiune imi sugerati?
Am văzut anii trecuți un film de Crăciun si nu mai țin minte cum se numea. Era vorba despre o tipa blonda care a răpit un tip si le a spus părinților ei ca e iubitul ei si s au dus undeva...? (mai mult)
Care este personajul vostru anime preferat? De ce? Făceţi-i o scurtă descriere.
Funda! De curand am terminat serialul Supernatural si as vrea sa ma apuc de altul. Stiti vreaun serial la fel de bun care credeti ca imi va placea?
Care este episodul din rosario+vampire in care li se iau masuratorile fetelor, iar vrajitoarea aia mica face o vraja ca sa le aiba mai mari?
Cand apare sezonul 5 din Pretty Little Liars?:)
Imi puteti da niste filme cu tema "sinucidere" sau "suferinta"?
Pe ce site pot gasi filmul Puterea visului de pe Film Cafe? Online
Buna TPU. De ce seria 11 sezonul 5 din The vampire diaries apare tocmai la 24 ianuarie 2013? parca apareau din 7 in 7 zile.
Am vazut mai de mult un film, era vorba despre o fratie de fete, iar cei care voiau sa se alature lor trebuia sa doarma o noapte intr- un sicriu, iar o fata care era mai fricoasa a intrat intr- o stare...? (mai mult)
Salutare.am acest film>Turbo.2013.720p.BluRay.DTS- ES.x264- PublicHD... format mkv si un dvd stand alone mai vechi care nu citeste formate mkv.am un dvd rescriptibil pe care pun filmele si le vad apoi...? (mai mult)
Sal TPU, imi puteti spune cum se numea filmul american in care la inceputul acestuia erau 2 copii mici de ten inchis care spuneau ca o sa se casatoreasca si aveau niste inele din bomboanee. Peste mult...? (mai mult)
Craciun fericit tuturor! Cine poate sa imi claseze top 10 serial coreene,(care l-au impresionat pe el)
A aparut partea a 3-a din Tres Metros Sobre El Cielo? Multumesc.
Ceva filme interesante? Comedii/romantice/drama/etc..
Astazi am vazut filmul The golden compass partea 1. Mi- as dori va rog daca ati putea sa imi dati un link cu partea a doua pentru ca mi- a placut foarte mult si as vrea sa vizionez continuarea. ...? (mai mult)
Imi dati va rog seriale care va plac mult si mie? cum ar fi pariu cu viata sau altele
Caut un film cu Robert De Niro in care el evadeaza dintr-o inchisoare cu inca unul si devin preoti fara sa vreie...Dau FUNDA cine imi spune. Daca puteti si un link please.
Imi dati si mie niste filme cu adolescenti/oameni care viseaza sa devina celebrii? Merci. :)
Cum se numeau desenele acelea de pe TVR1? Ceva de genul Cantan Nacleod Cautatorul. Daca va dati seama de ce desen este vorba sa imi lasati link sau numele desenului.
Hei. nu stiti cum se numeste filmu ala in care sunt lasati doi copii mici singuri acasa si vin hotii si le fac farse. era in romana?
Aseara a fost un film pe Antena 1 cam pe la ora 23:45.Nu am putut sa ma uit la tot filmul deoarece m- am culcat insa m- am uitat sa vad cum se numeste insa nu era filmul bun.Stiu decat ca era un...? (mai mult)
Dati-mi un site cu Moldova are talent a2-a semifinala. funda pentru un raspuns bun.
Am nevoie de niste filme de groaza. Dar bune sa fie. Funda!
Mi- am downloadat filmele Fast & Furious, toate 6 + Taxi 1, 2, 3, 4 pe stick pentru a ma uita la ele pe TV. La Fast&Furious 1 si 6 nu imi merg subtritrarile si la fel si la taxi 1, 2, 3, 4. ...? (mai mult)
Când începe serialul "O noua viața" de pe AcasaTv?
Am vazut acum o luna si ceva un film nu mai stiu sgur pe ce program a fost dar stiu ca a fost de la 22:30 in care erau niste baieti care se intorsesera in timp printrun fel de jacuzzi si trebuiau...? (mai mult)
De ce nu a aparut alt episod Naruto shippuden, ar trebui sa apara in fiecare joi... dar azi nu s-a intamplat.
Hei, TPU! Am o nedumerire. In serialul American Horror Story, sezonul 2, personajul Lana este Lana del Rey? Sunt confuza, mi se pare ca seamana mult cu ea. :)) Multumesc anticipiat. :3
Nu v- ar placea sa apara intr- un colt al televizorului timpul reclamelor? Adica este un film, baga reclame sa zica in coltul stanga sus timpul acordat reclamelor adica de exemplu 10 minute ca sa stim...? (mai mult)
Hello! Cine imi recomanda un film bunisor? ♥ Fundiță :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
qgenius153 întreabă:
Hamilton întreabă:
razvand2001 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!