anonim_4396
| Anonim întreabă:

Alina Eremia si Dorian Popa sunt impreuna in viata >reala?:
Funda pentru cel mai bun raspunsbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| SweetSecrets a răspuns:

Nu,nu sunt:). Daca vei citi Revista Bravo vei afla din interviu ca nu au timp de relatii, nu sunt impreuna.Scrie si pe coperta:
http://bravonet.ro/......011/12/20/

5 răspunsuri:
| ZâmβέŤ a răspuns:

Protagoniştii serialului ProTV „Pariu cu viaţa" Alina Eremia şi Dorian Popa au dezvăluit, pentru „ring", că deşi nu sunt implicaţi în relaţii amoroase, nu trăiesc povestea de dragoste şi în afara platourilor de filmare.

„Suntem doar amici"
„Petrecem mult timp împreună, pe platourile de filmare, la repetiţii, în pauze, dar concentrându-ne strict pe partea profesională, nu amestecăm sentimentele cu munca", a declarat, pentru „ring", Alina Eremia. La rândul lui, Dorian Popa, interpretul lui Andrei, adaugă: „Ne înţelegem foarte bine, suntem doar amici. Ne bucură însă că am primit foarte des această întrebare, înseamnă că ne facem bine treaba din momentul în care se dă «Acţiune» şi că transmitem foarte bine povestea dintre Ioana şi Andrei". În plus, el recunoaşte că o relaţie nu e prioritară: „N-am încă timpul necesar unei relaţii amoroase, însă dacă jumătatea mă va găsi, îmi voi găsi şi eu timp".

Fundita?batting eyelashes

| blackcat99 a răspuns:

Nu sunt.A declarat in click. Daca nu ma crezi uita-te aici :http://www.click.ro/......69188.html

| MrsEinstein a răspuns:

Nu! Ei doi nu sunt impreuna in viata reala, ci doar in serialul pariu cu Viata! Au dat un interviu exclusiv pentru revista BRAVO, unde au declarat ca sunt doar buni prieteni! FUNDA?

| Pr0oToTtYp3 a răspuns:

Da sunt impreuna! fundahappy

Alte răspunsuri