| StarScream23 a întrebat:

am si eu o intrebare pentru cei care urmaresc naruto shippuden in episoadele 220_221 in amintirile lui naruto arata ca s-ar fi batut cu pain si ca sa-r fi intalnit cu tatal sau dar nu am vazut in nici un episod pana la 220 ca s-ar fi petrecut asa sau mai sunt si filme pe langa serial sau cum?

3 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Salut.
Intalnirea dintre Naruto si Minato se petrece in episodul 168.
Da, seriile"Naruto" si "Naruto Shippuden" au filme, dar, povestea din film nu are legatura cu cea din seria Tv.
In filmul nr.4 din "Naruto Shippuden", Naruto se intalneste iar cu Minato.
Am si eu o intrebare pentru tine.
Tu vizionezi episoadele pe sarite sau nu urmaresti deloc anime-ul?

| Blackyuu a răspuns:

Cand a avut loc batalia cu Pain... Naruto s-a dezlantuit din cauza ca acesta a ranito pe Hinata si el credea ca este moarta si Kyubi a ajuns la 9 cozi. Apoi cand sigiliul Naruto la "ispita" lui Kyubi (Kurama) se ducea sa desfaca sigiliul complet si apoi a aparut Minato si la oprit. Minato si-a pus chakra in Naruto cand acesta a murit ca in caz ca Kurama aproape "scapa" sa il opreasca pe Naruto + ca s-ar fi intalnit cu fiul sau. Am obosit! happy

| Temneanu_Alexutzy_1996 a răspuns:

Cauta pe google episodul cand se bate naruto cu pain naturo nu se intalneste in realitate cu tatal sau cand naruto era pe cale sa eliberezi vulpea cu 9 cozi atunci tatal lui naruto apare si il opreste tatal lui naruto fiind al 4 hokage.
Tatal lui naruto a sigilat o mica parte din ceacrca sa in naruto pentru al putea opri pe naruto sa elibereze vulpea cu 9 cozi naruto se va intalni si cu mama sa cand ii va lua ceacra lui 9 cozi.