| JasminNoir a întrebat:

Am dat-o destul de rau in bara cu părinții mei azi.
Luna viitoare plec intr-o tabăra de engleză dintr-o alta țara cu avionul, dar o sa am o escala de 5 ore la Bucuresti, eu fiind din Cluj. Băiatul cu care cochetez de 8-9 luni trăiește la Bucuresti și as vrea sa ne vedem cumva in incinta aeroportului dacă se poate, dar nu am vrut sa le spun alor mei de planul asta. Am scris un email agenției care se ocupa cu transportul și am întrebat dacă se poate sa ma întâlnesc cu cineva, iar aceștia l-au sunat imediat pe tatal meu, care la rândul lui m-a sunat nervos întrebându-ma ce pun la cale. S-a suparat rau pe mine si mi-a spus ca încep sa le ascund lucruri și sa-și piardă încrederea in mine. A mai spus și ca puteam linistita sa le zic ca ma întâlnesc cu cineva, pentru ca am deja 17 ani și nu ar avea nicio problema sa ma întâlnesc cu un baiat. Nu știu de ce le-am ascuns asta dar ma simt foarte prost sa-i știu dezamăgiți de mine. Ce as putea face ca sa remediez problema?

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Pai spune-le ADEVARUL, adica exact cum ne-ai spus noua ca "ai fi vrut sa va vedeti in incinta aeroportului", cu adevarul intotdeauna rezolvi lucrurile.Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce trebuia sa iti ceri voie de la cei care se ocupa de transport ca sa te intalnesti cu cineva pe aeroport.
Nu inteleg de ce o firma care se ocupa de transport s-ar ocupa si de viata ta personala, informandu-l pe tatal tau despre nu stiu ce chestii pe care le pui la cale.
Nu inteleg de ce tatal tau e surprins ca la 17 ani nu ii spui chiar toate lucrurile.
Oricum, e destul de clar ce trebuie sa faci. Le spui parintilor ca iti pare rau si ca nu o sa se mai repete si ca de acum incolo o sa le spui totul.
De preferat sa pari cat mai convingatoare. La fel de preferat ar fi sa nu iti tii promisiunea, unele lucruri sunt sigur ca si ei ar prefera sa nu le stie.

| JasminNoir explică (pentru anonim_4396):

Am trimis firmei respective un email in care întrebam dacă e posibil acest lucru, pentru ca fiind minora, eu trebuie sa fiu însoțită oriunde. Și bineînțeles ca nu le spun totul alor mei, tatal meu chiar a subliniat sa mentionez doar chestiile importante care i-ar putea implica și pe ei.

Răspuns utilizator avertizat
| 13kill13 a răspuns:

Ai putea pur si simplu sa le ceri scuze si sa-ti recunosti greseala...

| Ummfughfvgofcc a răspuns:

Comunicarea e rezolvarea problemelor tale. Discuta cu ei, explica sincer de ce ai simtit ca trebuie sa le ascunzi asta. Incearca sa vorbesti mereu cu ei, astfel ei nu au sa-si piarda increderea in tine, iar tu, atat si ei, va veti simti mult mai bine. Atat timp cat tu le spui parintilor unde te duci si cu cine, se vor simti foarte bine si multumiti pentru ca asta le arata ca si ei conteaza in viata ta. Nu trebuie sa le dai toate detaliile legate de viata ta, probabil o sa iti simti cu totul invadata. Spunele doar ce ai de gand sa faci. spune-le ce simti, O sa te aprecieze pentru ca, dupa parerea mea, esti o fiica buna. Faptul ca ne-ai intrebat pe noi cum ai putea rezolva problema demonstreaza acest fapt. Ai avut propriile tale temeri si le-ai ascuns asta, inteleg. Doar cereti sincer scuze si vorbeste cu ei. :*

| RoByxDD a răspuns:

Le poti spune ca ti-a fost rusine si ca n-ai vrut sa le spui ca te vei intalni cu un baiat deoarece nu stiai cum vor reactiona.