| Joey8 a întrebat:

Bună TPU aș vrea să vă împărtășesc o trăire tristă aș putea spune dar nu atât cât să dea în tragic, ce m-a făcut să mă simt un pic trădat ca atunci când afli că nu există Moș Crăciun și anume mai exact: am văzut pe YouTube scenele din timpul filmărilor mai exact pregătirea, repetițiile, machiajul etc; din timpul filmului adică ca să fiu mai exact moment când se "turna" ceea ce acum câțiva ani habar nu aveam și niciodată nu bănuiam că voi da accidental, peste un astfel de video!
De fapt au fost mai multe!
Aș fi preferat să nu le văd/ cunosc niciodată deoarece le-am păstrat adânc undeva în mine!
Vă doresc ca pe viitor să nu aveți parte de astfel de experiențe pentru cei ce nu ați avut deoarece se face caterincă ieftină în timpul turnării că să nu fie totul prea rigid dar totodată ați răde în față!
Eu de fiecare dată când vedeam scene dintr-un film îmi apărea în lista de recomandare și aceste videoclipuri, ceea ce nu doresc la nimeni!
Vă rog să mă scuzați că am folosit de mai multe ori "mai exact"!
O zi bună tuturor!

11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu am pățit șa fel la un congres AMWAY unde erau medaliați, consacrați niște diamanți. Am văzut dintr-o poziție înaltă din sală culisele și m-au dezgustat.
Mai am și alte experiențe similare din domeniul religios, dar nu le relatez aici, ca să nu încing spiritele pro și contra.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai, ca si in cazul dezamagirii cu Mos Craciun, trebuia sa treci si prin asta, ca sa te maturizezi. Filmele sunt o porcarie ieftina, nu prea merita timpul nostru, si nici macar nu seamana cu realitatea.
Uitandu-te la filme in loc sa iti traiesti viata, vei adopta niste idealuri nerealizabile, si o parere gresita despre oameni si interactiunea dintre ei.

| Impersonal a răspuns:

Practic tu esti oripilat pentru simplul fapt ca cei care erau platiti sa faca filmul nu-l gaseau bun. Asta e, fiecare cu opinia sa, modul in care o spui denota ca filmul ala insemna ceva pentru tine, deci e normal sa fii afectat.

| InYourMind a răspuns:

Asta e, ce sa faci acum, intram în depresie, ne sinucidem...

| Ineys a răspuns:

Acele scene sunt "gold" si dupa ce termini un serial in special, sa vezi momentele in care se filma si sa vezi din nou actorii pe care i-ai apreciat pentru 12 sezoane poate timp de luni de zile se simte foarte bine. Am terminat Lucifer si imi era dor sa mai vad acei actori. Nu puteam sa iau serialul de la cap sau sa ma uit la episoadele pe care le-am vazut deja pentru ca pur si simplu nu-mi place sa vad reluari. Scenele de la filmari au fost foarte bune pentru mine. Amuzante, punand in evidenta ca actorii sunt prieteni foarte buni si in afara filmului, etc etc.

"Caterinca ieftina" pe care o fac actorii la filmari uneori e chiar mai buna decat scenariul din film/serial. M-as uita 2 ore la actorii mei preferati facand caterinca/glume/roast-uri etc etc decat la un film cu ei unde nu ma prinde povestea/scenariul.

| Digikey a răspuns:

In timpul filmului recunosc actorii si ii apreciez sau nu dupa cum isi interpreteaza rolurile.
Nu ma las purtat de val.
Probabil tot din cauza asta nu suport telenovelele, nu am votat cu PSD, nu sunt fan Jesus etc.

| Joey8 explică (pentru Digikey):

Nu te supăra că tot ai pomenit de Iisus ești cumva ateu?

| Digikey a răspuns (pentru Joey8):

Nu chiar.
Doar mi-am dat seama ca Biblia decat ne pacaleste.

| Joey8 explică (pentru Digikey):

Eu nu cred asta, ai citit-o sau doar pur și simplu țiai format o astfel de idee?
De ce crezi că a reușit de atâta timp să supraviețuiască încă de când a fost înființată și mai exact de pe vremea și convocarea de către împăratul Constantin cel Mare a consiliului de la Niceea!
E drept că a fost un împărat păgân și ca mulți alții din poziți superioare sau folosiit de Ea întro oare care măsură mai mult sau mai puțin de a controla masele!
Dar să nu uităm că mama lui Constantin cel Mare, Elena a fost o femeie creștină ea fiind acea care a descoperit crucea Mântuitorului!
Probabil că Constantin cel Mare a vrut să se lepede de credințele lui păgâne prin acest fel dar tot odată cred că a avut și un interes la mijloc!
Așa că eu cred că e și mâna lui Dumnezeu implicată prin faptul că a reușit până în prezent să fie cunoscută celui ce o caută!
Un singur lucru promovează moralitatea nondepravarea și crediința necondiționată!
Dacă nu ai citit-o încă te sfătuiesc de și nu sunt întro astfel de măsură să o iei cu Noul Testament!
Mult succes în continuare!

| Digikey a răspuns (pentru Joey8):

Nu avea cum sa descopere dupa 300 de ani o baba o cruce.Sunt doar legende.
Am citit Biblia pagina cu pagina, am in biblioteca mai multe versiuni cea mai ok find CEI74.
am citit Coranul, Istoria religiilor a lui Eliade.Bhagavad Gita, si zeci de alte carti despre gnosticism, budhism, hinduism, etc.
Secretul se afla in Vechiul Testament.
YHWH nu avea cum sa fie un zeu universal.A ordonat razboaie de cucerire, ucideri in masa de femei si copii.
Daca asta este zeu suprem fac pipi pe el si imi accept soarta.
Evreii au compus primele carti din VT cu 500 de ani inainte de asa zisul Iisus.Au plagiat legende si povesti de la toate popoarele din jurul lor.Geneza aproape identica au descris-o sumerienii cu mii de ani inainte.

| Joey8 explică (pentru Digikey):

Felicitari pentru timpul și ambiția citirii acelor cărți care după titlu sană destul de interesant, dar nu știu ce să zic eu unul am fost atras mai ales de Noul Testament!
Am mai auzit diverși critici care afirmă la fel ca și tine că în Vechiul Testament Dumnezeu E foarte crud și nemilos și doritor de jertfe, pe când în Noul Testament E milostiv!
Chestia asta nu pot să o înțeleg nici eu având în vedere că nu am citit decât Noul Testament și Geneza până în momentul de față decât unele versete pe sărite din VT dar probabil că e rău înțeleasă!
Lucrul care l-am observat că cei care cred în Ea sunt mai buni sau chiar mai mult de atât în comparație cu cei indiferenți!