| IoanLego a întrebat:

Buna ziua, cineva ma poate ajuta ce e star wars si cum sa înțeleg tot? Eu nu stiu nimic despre star wars

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Star Wars e unul dintre cele mai faine filme făcute vreodată.
In mare parte este vorba despre o societatea galactica unde trăiesc deopotrivă oameni și rase extraterestre și de asemenea există și multe sisteme de planete.
In aceasta societate galactica trăiesc și niște ființe care sunt conectate cu Forța,adică prin puterea minții pot mișca lucrurile de pe lângă ei,să citească minți sau să sară foarte ușor dintr-un punct în altul.
Ei bine, Forța are două părți:partea luminoasă pe care o folosesc Jedi și e caracterizata prin altruism, pace și armonie.
Partea întunecată este folosita de lorzii Sith și este caracterizata prin frica, furie, ura și dorința de control asupra tuturor ființelor.
De acum te las pe tine sa descoperi.

1 răspuns:
| 1997onur a răspuns:

Niște handicapați care se bat cu niște becuri de 20w prin spațiu și mai este unul pe nume Darth Vader care se bate mere cu un copil sau bebespațial sau ce o fi și asta -_- pe nume Yoda și asta nu se bate cu niciun fel de bec sau burlan ăsta este mai ceva ca Jachi chean face niște semne ciudate cu mâinile zici că face acatiste și ba începea zboară ba începe sa se bată cu cine nu-i convine lui ciudată și Yoda asta -_- și mai este unul C-3PO pe asta dacă îl prind pe la mine prin zona direct la amanet îl bag numai aur și figuri pe el -_-