| Vrabie_Alexandru_1998 a întrebat:

Care sunt cele mai populare site-uri în România cu filme online? Site-uri cu cea mai mare audiență, ca să pot posta (sugera lor) un sitcom rusesc.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Televiziunile nu discuta cu persoane fizice, ca sa le publice ce vor ei. Reclamele de firme se platesc si pentru asta se contacteaza departamentul de Reclama si Publiciatte, pregatind osuma foarte buna fiindca la 30 de secunde poate ajunge si la 10.000 euro depinzand cand este difuzata reclama.
Din pacate, fara bani buni nu se poate publica nimic, pe canalele de televiziune.

| Vrabie_Alexandru_1998 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc de raspuns, insa era vorba de site-uri cu filme online, nu de televiziune.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Vrabie_Alexandru_1998):

Televiziunile nu pot publica filme piratate, sau de pe alte siteuri fara sa plateasca copyright la compania care le-a produs.
Legea copyrightului este foarte stricta si nu risca nimeni sa li se inchida postul de televiziune, facand ilegalitati.

| An0nim0000 a răspuns:

Nu stiu sigur dacă la genul acesta de site-uri te referi, dar eu una nu îmi permit Netflix ceea ce inseamna ca trebuie sa ma uit doar la filme online, nu e o mare problema pentru ca nu am nevoie neapărat de subtitrări in romana pentru ca stiu destul de bine engleza, dar cel mai bun site cu subtitrări in romana pe care l-am accesat eu este "DivX filme online". Are aproape toate filmele și serialele posibile subtitrate. Nu știu dacă poți posta tu acolo, dar am văzut și pe alte rețele de socializare ca toți cei care nu au Netflix (destul de multi) intra in special pe site-ul asta. Dacă poți sa si postezi inseamna ca ai avea o audienta destul de mare. În rest nu știu ce sa iti mai zic spre site, atâta stiu, poți sa mai cauți pe net informații. Mult noroc cu ceea ce faci!

| Vrabie_Alexandru_1998 explică (pentru An0nim0000):

Multumesc mult pentru raspuns.
M-ai inteles absolut corect.