| GulubuntzBudulush a întrebat:

Ce părere aveți despre filmul Rescue at Midnight Castle? De ce protagonista este o adolescentă timpurie, dacă serialul animat asociat este targetat pentru 6-12? Îmi puteți explica. Și de ce are atât elemente gory, care ar fi catalogate drept 12+ (cel puțin în Ungaria), cât și elemente imature? Care ar fi explicația, de fapt?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Probabil explicatia e ca de-a lungul anilor ratingul de varsta a crescut, la fel si temele abordate.La o cautare pe google am vazut ca desenele asta e totusi din 1984.In general tot ce tine de desene animate vechi pare sa aiba o componenta de intelepciune si maturitate pe care astea noi nu o au (sau poate n-am observat-o eu).

| GulubuntzBudulush explică (pentru dullcat):

Da, o explicație ar fi că restricțiile clare de vârstă nu existau aparent sau erau foarte rare în anii 80, afară de anumite chestiuni vagi și generale și numai conținutul foarte nepotrivit avea restricții de vârstă. Și da, ai dreptate, majoritatea desenelor animate din anii 80 sau mai demult, tindeau să aibă o anumită componentă de înțelepciune și maturitate, care a început să devină din ce în ce mai rară, dar nu complet absentă (multe animații sunt mai puțin populare, a se vedea anime-urile sau producțiile mai puțin populare recente, încă mai există excepții).

1 răspuns: