| schindlerww a întrebat:

Considerati ca seria "Amurg" poate avea un efect negativ asupra anumitor persoane?

Răspuns Câştigător
| evostyle7 a răspuns:

Efectul negativ consta in faptul ca timpul pierdut cu vizionarea/documentarea acestei serii putea fi folosit in alt scop : de exemplu cititul unei carti, sau vizionarea unui alt film care sa aiba o morala viabila si aplicabila in viata de zi cu zi. Pentru ca exista filme care iti modeleaza caracterul, in rau ( filme gen Twilight, cand ai in cap iubiri perfecte si supt de sange ) sau in bine ( filme psihologice, istorice, drame cu greutate ). Ideea aici e ca " degeaba citesti mii de carti, vezi mii de filme daca nu treci totul prin propriile filtre".

10 răspunsuri:
| mariacris98 a răspuns:

Nu

| ICanSeeAll a răspuns:

Nu. Sa nu se uite copiii, cine stie ce isi pot imagina ca exista vampiri sau ca vor sa fie asa cevalaughing

| Klepto a răspuns:

Filmele alea in care o fata nu se poate decide intre zoofilie si necrofilie? ce efecte sa provoace unor naivi si preadolescenti, decat sa intrebe daca exista vampiri sau varcolaci si cum se pot transforma in ei.
Un efect negativ se rasfrange asupra mousului mei, cine stie de cate click-uri ar fi fost scutit daca n-as fi raportat orice penibilitate de intrebare.

| Vio199 a răspuns:

rolling on the floorlaughing e tare faza cu harry potter pai Twilight e un film in care ma regasesc,nu chiar cu vampirii si varcolacii, cu povestea de iubire si m`a ajutat mult dar depinde din ce punct de vedere,vede cel care se uita la film, poate o sa ia in considerare fapturile mitologice, sentimentele actoriilor principali, dar mai mult ies in evidenta faza cu creeaturile mitologice ptc asa se numeste si seria de filme, mai mult e vb de ele si...e posibil ca personajle sa aiba un impact negativ/pozitiv asupra anumitor persoane...depinde de cine se uita.kiss

| yoelidutza a răspuns:

Nu

| Dani04 a răspuns:

Au efecte secundare asupra copiilor sau celor retardati mintal.

| schindlerww explică:

@ Klepto, eu am pus aceasta intrebare doar pentru a afla opiniile celorlalti - pura curiozitate. Daca chiar ti-am ocupat in acel hal timpul, regret nespus. Totusi, nu eu te-am pus sa-ti "torturezi" mouse-ul, ok?

| Ichigoemi a răspuns:

Personaje din viata reala? da.stiu ca niste oameni de stiinta au dau la juma de clasa harry potter si la cealalta jumatate twilight.si perste ceva timp.cam o ora cei care au citit harry potter se credeau ca au puteri magicesad si restul clasei se credeau vampiri.se fereau de usturoi.apa.cruci etc. dar.astea is filme pentru oameni care is mai maturi.ca si eu am patit pentru 2 zile asta.cu vampirulsad trece repede!