|

Cum se numește filmul ăla in care un avion se prăbușește în munți, iar supraviețuitorii sunt nevoiți să decurgă la canibalism? (Bazat pe fapte reale) Dar filmul ăla cu Tom Hanks singur pe o insulă?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Alive (Supravietuitorii), 1993 si Cast Away (Naufragiatul), 2000.

| explică (pentru Salontanul):

Mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa decurga? Da stiu ca stapanesti limba romana!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ywar):

Daca ai timp sa corectezi randoms pe internet ai timp sa iesi din casa, sa ti cauti un loc de munca si eventual sa te muti din beciul mamamicutei este evident ca nu ai nu ai viata sociala si nici multi prieteni, iar putinii pe care ii ai cel mai probabil te evita si "uita" sa te sune cand vine vorba de petrecut cu grupul de prieteni pentru ca sa fim sinceri cine crezi ca vrea sa si petreaca timpul cu o persoana atat de toxica ca tine happy Daca ti face placere sa insulti oamenii pe internet fara motiv este clar ca esti disperat dupa antetie poate ca ai si un complex de superioritate cel mai probabil ai fost copilul ala de care si batea toata lumea joc la scoala. Pe internet evident ca ai tupeu sa comentezi esti neinfricat, din pacate o trasatura de caracter care ti lipseste in viata reala. Sunt atat de multe siteuri pe internet care te pot ajuta sa te dezvolti ca persoana.Te sfatuiesc sa ti folosesti timpul intr-un mod constructiv. Eu folosesc Brilliant descarc o si tu pe telefon si poate vei deveni o persoana mai buna. Daca vei continua pe aceasta cala iti vei irosi viata nimeni nu o sa si aduca aminte de tine pe internet. Ti am raspuns pentru ca mi s-a facut mila de tine. si pentru ca vreau sa te conving ca poti deveni o persoana mult mult mai buna decat esti acum cu accent pe mult. Doresc sa cred ca timpul pe care l am folosit sa ti scriu acest mesaj nu a fost irosit si mi vei lua in considerare sfatul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bobby711):

Multumesc pentru sfat, dragul meu! Sunt director de directie si conduc 45 oameni de care depind si ei depind de mine, la randul lor. Nu lucrez la S.C. Papucelul SRL, ci la o institutie aproape militarizata.
Esti foarte dragut ca mi-ai dat aceste sfaturi, dar eu sunt bun asa cum sunt. E loc de mai bine, fireste. Am realizat ceva pana acum. Tu ce-ai realizat?
Pentru cultura ta generala, imi apar oamenii din subordine. Daca cineva se ia de ei nu are o soarta buna. Nu am curaj? Am taria opinilor, ceea ce voi tinerii nu aveti. Dar poate tu o ai. Vorbiti neintrebati si mult si prost. Am rupt mii de cv-uri pentru a ajunge sa lucrez cu oamenii minunati pe care ii am. Ma mandresc ca i-am format asa si i-am invatat sa faca lucrurile foarte bine de la inceput. Ii cert des dar imi pare rau pe urma si imi cer scuze. Fac totul pentru ei. Eu nu sunt doar sef pentru ei ci si sfatuitor. Muncim cot la cot. Nimeni nu e sef.
Pot sa umilesc foarte tare o persoana daca ma calca pe bombeuri, dar nu o fac.
Daca vrei sa faci pe inteleptul cu mine, nu cred ca ai cu cine. Daca vrei sa discutam despre lucruri de la egal la egal cu mare placere.
Cei care au avut accese de intelepciune - au zburat cu succes. Am facut tot posibilul sa dispara pentru a nu invenina colectivul.
Putem discuta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ala cu Tom Hanks se numeste Cast Away

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează