| Callme a întrebat:

Intrebare cam urgenta, Funda!
Despre ce este "Pariu cu viata"?

Răspuns Câştigător
| maryan2020 a răspuns:

Totul a început în iarna lui 2010, atunci când 30.000 de participanţi s-au înscris la castingul organizat de MediaPro Pictures pentru proiectul " Pariu cu viaţa ". Dintre ei, doar 20 au reuşit să-şi vadă visul implinit, ei au format cea mai noua trupa din showbizul romanesc, "LaLa Band". Trupa a semnat un contract cu MediaPro Music si a lansat pe piata primul lor hit, "Stage of Joy", care se aude deja la radiourile din Romania. Ionut Radu sta in spatele succesului "Stage of Joy" si este totodata compozitorul melodiei "Avem acelasi vis" care se va auzi pe genericul serialului "Pariu cu viaţa".
Alături de cei 20 de tineri, din distribuţie mai fac parte mari actori romani. Marin Moraru în rolul doctorului Crăciun, Carmen Tănase în rolul Marei Anghel, Doru Ana, în rolul lui Sandu Anghel, Dan Condurache, directorul Colegiul Naţional de Arte, Elvira Deatcu, într-un rol de excepţiei, cel al Tănţicăi, bodyguard de supermarket sau Radu Gabriel, Gică Popa, un agent de pază care visează să vadă Barcelona-Real Madrid pe Santiago Bernabeu, sunt doar câţiva dintre actorii îndrăgiţi de telespectatori, care vor juca în "Pariu cu viaţa", la PRO TV.

Tinerii actori care au confirmat în producţiile MediaPro Pictures fac si ei parte din distribuţia acestui serial. Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Mădălina Drăghici, Radu Vâlcan, Alexandru Papadopol sau Costin Sforaru vor da viaţă, din 12 septembrie, unor personaje care îi vor cuceri pe telespectatori.
Iura Luncasu, Alex Fotea şi Alex Borundel sunt regizorii care stau, zi de zi, în spatele camerelor de luat vederi. Scenaristele Simona Macovei şi Sorina Ungureanu s-au inspirat pentru serialul "Pariu cu viaţa" din realitate, din viaţa de zi cu zi, din trăirile liceenilor de astăzi.

Smiley, antrenorul de la "Vocea României", sau Adrian Ţuţu, câştigătorul concursului "Românii au talent", sunt doar câţiva dintre invitaţii speciali pe care telespectatorii îi vor urmări în "Pariu cu viaţa".
Îndrăgostiţi şi de dans, cei 20 de tineri din "LaLa Band" au avut cel mai bun profesor în persoana Victoriei Bucun, coregrafa a emisiunii "Dansez pentru tine".

2 răspunsuri:
| alex123456 a răspuns:

Pariu cu viata": 20 de tineri talentati si plini de viata, actori consacrati, o echipa de regizori talentati, o echipa de profesionisti care si-a dovedit, cu fiecare proiect, valoarea. La toate acestea se adauga mii de ore de repetitii, sute de costume, zeci de ore petrecute in studioul de inregistrari. Sunt doar cateva cifre care arata amploarea proiectului "Pariu cu viata", un serial care se adreseaza tuturor generatiilor si care incepe, din 12 septembrie, in fiecare luni, de la 20.30, la PRO TV.
Funda?

| Madalina123 a răspuns:

"Pariu cu viata" este o productie dedicata tuturor varstelor, de la copii la adolescenti, de la tineri la parinti. Prin subiectul abordat si personajele prezentate noul serial difuzat de Pro TV reprezinta un portret al societatii, o productie in care se vor regasi atat tinerii, cu visurile si problemele lor, cat si cei maturi, cu impliniri sau drame.

Cei 20 de adolescenti care fac parte din "La-La Band", noii RBD ai Romaniei, au fost alesi din 30.000 de tineri inscrisi la castingul organizat de MediaPro Pictures in lunile decembrie si februarie. Ei sunt: Dorian Popa, cel mai sexy membru al trupei, Alina Eremia, "vocea de aur" din "La-La Band", Sore Mihalache, care a facut parte din trupa Crazy Win si de curand a lansat o piesa interpretata alaturi de Smiley, Cristina Ciobanasu, cunoscuta telespectatorilor din serialele "Ingerasii", "Aniela" si "Iubire si onoare", difuzate ACASA, Bubu Cernea, tobosarul trupei, care si-a infiintat o trupa rock, "X-plod", si a cantat pe scena Premiilor "Latin Grammy Awards", Andrei Stefan, castigatorul celei de-a sasea editii a emisiunii "Dansez pentru tine", Rafael Tudor, Vlad Gherman, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Dima Gheorghita Trofim, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Sali Levent sau Georgiana Drumen, "pitica" talentata din "La-La Band".
Membrii "La-La Band" sunt fie elevi ai Liceului "Dinu Lipatti" sau ai Scolilor de Arta, studenti la Actorie, Conservator sau la facultati cu profil economic, iar ceea ce ii uneste este pasiunea pentru muzica. Se exprima cel mai bine prin muzica si dans, pe scena se simt in largul lor si cu totii au un singur scop: sa ia cu asalt topurile muzicale, sa ridice stadioane in picioare si sa cucereasca inimile si aprecierea telespectatorilor si fanilor de pretutindeni.

Alaturi de gasca de adolescenti cu aptitudini muzicale si actoricesti deosebite din "La-La Band", care vor da culoare si note muzicale productiei "Pariu cu viata", se vor alatura nume mari ale cinematografiei romanesti.

Cei 20 de tineri foarte talentati, carismatici si plini de energie din "La-La Band" pun "Pariu cu viata", din aceasta toamna, la Pro Tv, in primul serial muzical din Romania.
Sper ca ti-am fost de ajutor, good luck!