| Animeforlifee9921 a întrebat:

Pentru cei care ati vazut serialul Wednesday:
1 ce v-a placut la el?
2 ce v-a influentat sa va uitati?
Eu l-am vazut si mi-a placut desi unele scene sunt putin cam horror

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

1. Nu mi-a placut deloc
2. am incercat sa-l vad fiindca am auzit copii vorbind de del, dar in realitate este o mare porcarie, un film prost cu reviuri proaste.

| SG1995 a răspuns:

Pai văzui că i se face reclamă multă, am zis, ia să văd ce de el, și adevărul că e un serial decent. De ce? În primul rând nu e stereotipic, personajele nu sunt chiar așa plate, în al doilea rând are umor negru decent, n-am mai văzut un serial cu umor negru bine făcut de la Dexter încoace. Cât despre partea horror, efectele speciale, lasă mult de dorit.

| goguPatent a răspuns:

Nu mi-a plăcut nu mă dau in vând după SF. M-am uitat că am auzit că e filmat in România

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am început din plictiseală, dar nu l-am terminat nici azi, evident că plăcerea ar fi subiectul horror și cred că are tendința să fie și ușor pe comic horror, comic absurd, dar nu mă pronunț exact deoarece nu l-am terminat.

Cred că îmi place și ideea că e despre școală, mi-ar fi plăcut ca cinematografia să abordeze mai mult tema școală, dar să prezinte toate ciclurile școlare, și mai mult și din partea școlii, nu doar a elevului și nu doar despre liceeni.

Mi-a plăcut și faptul că au vrut să reînvie în acel film unul excelent cu care mi-am petrecut copilăria și anume "Familia Adams" (doamne și câte amintiri cu familia aia de țicniți, deși admit că nu a fost un film dintre cele pe gustul meu, la vremea aia, dar acum revăzând filmul ăsta și gândindu-mă la original, off, câtă nostalgie) deși recunosc că tot asta m-a și enervat deoarece Netflix în ultimul timp când nu mai are idei de filme, se apucă să refacă sau reinventeze ei filme străvechi.

Mai îmi place așa la filmul ăsta coloritul/imaginea filmului, morbidă și fundal cât mai cenușiu.