Cosmin Toba, clar...Calita a fost ok nu neg dar nu a fost asa de buna incat sa castige dar mno...stie Bendeac pe cine sa aleaga e clar ca o fost blat.
Cosmin Toba a fost cel mai bun dupa parerea mea. Ana-Maria Calita a avut si ea 2, 3 glume bune. care si alea copiate de pe net sau din alte numere de stand-up, cumde juratii nu au avut simtul de a recunoaste asta? hmm.
Si da, sigur a fost regizat 100%.
Sincer, Bobi Dumitraș de la "Fără zahăr" și-a început cariera în arta stand-up-ului, ar fi meritat să câștige. Glumele au fost pe gustul meu și aveau esență. Ar fi trebuit să-i înmâneze lui cei 20. 000E.
Da, sunt sigur că a fost "jucat" spectacolul. Calița s-a folosit întotdeauna de același subiect, pe care l-a abordat și în finala. A fost într-adevăr un număr mai prost față de ultimul.
Bobi Dumitraș a fost pe departe peste nivelul Caliței..., dar acesta este spectacolul.
De ce sa va bateti capul cu tot ce inseamna televiziune in Romania? Bendeac e atat de prost si mai manipulabil mai ceva ca un pustan de 15 ani. " se da dupa Cheloo", incearca sa-i copieze gesturile, limbajul, faptele . Plus ca, confunda scena de teatru cu platoul, isi face niste filme in cap, ca nu mai poate, ca nu stiu ce, da' banii ii plac.
al33xx4 întreabă: