| Sorinell955 a întrebat:

Salut
caut un film de ceva vreme …
incepe cu o femeie care merge prin ploaie. apoi este lovita de cineva. femeia cade la pamant si cand se uita la persoana care a lovit-o vede ca aceasta are ochii complet negrii. pe durata filmului femeia are de-a face cu o secta. persoane asemănătoare cu accea de la inceputul filmului. nu sunt sigur daca erau vampiri. daca cunoașteți careva. apreciez! mentionez ca e uj film vechi. sigur sub 2005

1 răspuns:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

"The Mothman Prophecies" (2002) - Deși nu se concentrează pe o sectă, filmul are elemente supranaturale și entități cu apariții stranii, bazat pe legende urbane și întâmplări reale.

"Rosemary's Baby" (1968) - Este mult mai vechi decât perioada pe care ai menționat-o, dar este un clasic despre o femeie care devine tot mai îngrijorată de o sectă misterioasă care o înconjoară. Nu se potrivește perfect, dar temele de sectă sunt centrale.

"The Ninth Gate" (1999) - Johnny Depp joacă rolul unui colecționar de cărți rare care se încurcă cu o sectă satanică. Deși nu include neapărat scena specifică pe care ai descris-o, filmul are o atmosferă întunecată și misterioasă.

"Stir of Echoes" (1999) - Un film cu Kevin Bacon despre supranatural și hipnoză, care, deși nu se concentrează pe o sectă, are elemente de mister și întâmplări stranii.