| Besliu_Madalin_2001 a întrebat:

Salut TPU, am vazut odată un film horror cu un unchi și o fetița, erau pe un drum de pădure și unchiul ei a mers sa își facă nevoile și un criminal l-a omorât cu un sniper și apoi îl îngropa, fetița avea un aparat foto și i-a făcut poza, apoi a fugit la o casa din pădure unde era o alta familie și criminalul a omorât soția și băiatul la familia aia și tatăl era cu fetița asta la etaj și se ascundeau acolo și criminalul era jos și nu putea sa urce la etaj ca avea și ăla pușca și a pus niște cioburi pe scări sa audă când urce. Va rog, vreau sa revăd acest film dar nu mai știu cum se numește...dau funda.

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ce spui tu seamana mult, doar contextual... cu Standoff (2016):
https://m.imdb.com/title/tt3703908/


Faza cu fotografia, scarile, lunetistul... insa legat de un film horror, nu prea imi suna cunoscut.


Numai bine! ^^

| Besliu_Madalin_2001 explică (pentru DoarBogdan):

Acesta este filmul, mulțumesc mult!

4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Un sniper l-a omorat nu cu un sniper, sniper este denumirea pentru lunetisti.
Cat despre film nu stiu ce film este ca nu l-am vazut.

| anonimg a răspuns:

Sfatul meu este sa nu mai cauti astfel de filme. Ele pot aduce probeme psihice -daca nu la noi atunci la copii nostri.
Ca si trupul care este hranit cu tot ce introducem in el, tot asa si psihicul nostru se va hrani cu tot ce vedem si auzim.
Multi adolescenti se plang de tulburari de comportament, de personalitate, anxietate si altele de felul acesta. Poate ca ei nu s-au uitat la filme horror, dar cu siguranta ca parintii lor au facut-o inainte de a le da nastere.
Prin ADN nu se transmite doar imaginea fizica, calitatile si defectele trupesti; ci se transmite si calitatile si defectele intelectuale, dar si cele psihice.
Poate ca parintii nu vor fi afectati; dar copiii lor vor fi.
Noi trebuie sa ne ferim de tot ce este rau; de tot ce ne influenteaza in rau, chiar daca raul acela ne este placut si ne atrage.

| abiregeleromaniei a răspuns:

A serbian film