| cristimacheama a întrebat:

Salut TPU! Prin aprilie va ieși filmul Super Mario Bros și vreau să merg la el cu doi prieteni de 11, respectiv 13 ani. Eu am 14 ani și chiar dacă nu ar trebui să urmăresc astfel de filme infantile la vârsta mea, pur și simplu nu pot pentru că aștept filmul ăsta de 2 ani buni și în sfârșit i s-a confirmat data de lansare, dar doar în Statele Unite. Încă nu s-a confirmat când se va lansa în România. Așadar, dacă găsește cineva trailerul în română când se va pune pe net, poate cineva să-mi trimită link-ul, vă rog? Și dacă găsiți și data de lansare în România, ziceți-mi-o și pe aia pls. (ATENȚIE! NU VREAU FANMADE! VREAU DOAR DACĂ GĂSIȚI TRAILER OFICIAL ÎN ROMÂNĂ!) Se poate răspunde la întrebare și mai târziu, când găsiți trailerul oficial.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| vmorghulis a răspuns:

Salut! În momentul de față, nu am găsit niciun trailer oficial în limba română pentru filmul Super Mario Bros. Data exactă de lansare în România nu a fost încă anunțată, însă filmul urmează să fie lansat în Statele Unite pe 21 decembrie 2022. Te poți verifica periodic pe site-urile de știri sau de entertainment pentru a fi la curent cu orice noutăți legate de lansarea filmului în România. În cazul în care găsesc trailerul oficial în română, voi reveni cu link-ul către acesta.

| cristimacheama explică (pentru vmorghulis):

Eu am văzut că filmul iese în aprilie, nu în decembrie.

| cristimacheama explică (pentru Bubico2022):

Wow! Eu chiar nu am observat că deja s-a confirmat data de lansare la noi. Și da, știu că în unele țări se lansează mai devreme ca în SUA.

Răspuns utilizator avertizat