anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune că personajul "Batman" a fost inspirat de Zorro, că e un Zorro modern.
Voi care credeți că dintre cei 2 este mai bun, mai carismatic: Zorro sau Batman?

Răspuns Câştigător
| 777sebi a răspuns:

Este dificil sa compari personajele Zorro și Batman din cauza diferențelor majore dintre ele. Zorro este un personaj de ficțiune din literatura spaniolă și mexicană, în timp ce Batman este un personaj de benzi desenate americane. Zorro a fost creat în 1919, în timp ce Batman a fost creat în 1939.

Zorro este un luptător pentru dreptate care luptă împotriva oprimării și a nedreptății în California spaniolă din secolul al XIX-lea. El este un cavaler cu o mască neagră și o spadă, care lasă o semnătură "Z" atunci când își ajută victimele. Zorro este un personaj carismatic și isteț, care își folosește abilitățile de cavaler și de luptător pentru a proteja oamenii neajutorați.

Batman, pe de altă parte, este un miliardar care se transformă într-un erou mascat după ce părinții lui sunt uciși în fața lui. El folosește tehnologie avansată și antrenament fizic intens pentru a lupta împotriva crimei în Gotham City. Batman este un personaj complex, care luptă pentru dreptate și împotriva răului, dar care are și propriile lui probleme și nevroze.

Ambii sunt carismatici în felul lor, dar este dificil de spus care este mai bun sau mai carismatic, deoarece acest lucru depinde de punctul de vedere al fiecărui spectator. Unii oameni ar putea aprecia carisma și stilul ferm al lui Zorro, în timp ce alții ar putea fi mai atrași de complexitatea și profunzimea personajului lui Batman. În cele din urmă, alegerea între Zorro și Batman este o chestiune de preferință personală.

9 răspunsuri:
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Amandoi sunt niste bufoni happy!

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Nu-i adevărat. Zorro nu e un bufon, ci un erou, un om al dreptății!

| anonim_4396 explică (pentru Bubico2022):

Zorro nu e un bufon. În nici un caz!
Zorro e un erou, un om al dreptății și justiției!

https://youtu.be/sTgFUDorWzA

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai degraba o parodie a unuia.Sunt personaje in romanele/filmele fantasy mai bune, din acelasi arhetip, gen Aragorn, Legolas, Geralt of Rivia, Nikolai Lantsov, Roland Deschain si asa mai departe.

Răspuns utilizator avertizat
| IceRope a răspuns:

Nici unul. Personal, îl prefer pe Joker.