| Rodic a întrebat:

Sunt pe RCS RDS însă canalele TV 1000, AXN și TNT nu au semne categoriei de vârstă,când eram la Telekom aveau și din păcate s-a întâmplat o data sa apară ceva deocheat când era un minor în preajma, canalul neavând semn de vârstă. Cei de la RDS spun ca nu pot face nimic în acest sens.Plus că parcă are o mai mare profunzime dacă știi cui ii este adresat filmul ca și vârstă

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu mai lasa minorii la TV dupa ora 21:00! Statul pe telefon toata ziua si seara la TV indobitoceste. Sa mai mearga si la joaca!

| anonimg a răspuns:

În mod normal până în 12 ani copiii nu trebuie să vadă decât desene animate. Dacă nu există scene deocheate, atunci există violență.
Sunt puține materiale educative în media. Dar copii sunt influențați cel mai mult de exemplul părinților, dacă aceștia de pe urmă au o viață educativă, plăcută pentru cei mici. Numai dacă nu au astfel de părinți, atunci copiii se lasă educați de media, și acolo își vor găsi plăcerea.
Copiii trebuie să primească educație sexuală din timp, pentru ca atunci când le va veni vremea poftelor, să știe să se controleze. Ei trebuie să știe că auto-satisfacerea placerilor sexuale este un viciu dăunător pentru trup și suflet.
Până la o vârstă, copiii trebuie să vadă desene animate și materiale educative. Oricum, la televizor nu poate exista altceva mai bun chiar și pentru adulți.

| Andrei007007 a răspuns (pentru anonimg):

Lasa ca si in desene animate stau aia numai bot in bot, de fiecare data cand am dat pe acolo am vazut cum se sarutau alea, despre ce vorbim

| Wr3nch a răspuns (pentru anonimg):

Is n-studii care arata beneficiile entru sanatate ale masturbariilaughing Suntem in top la mame minore tocmai pentru ca parintii romani transpira cand e vorba de intrebari legate de sex, si apoi tot ei fac spume cand le pui nepotul/ nepoate in brate ca nu ai stiut ca iti trebuia prezervativ/ anticonceptionale.

| anonimg a răspuns (pentru Wr3nch):

Părinții mamelor minore trebuiesc pedepsiți cu luarea averilor pentru că nu au știut să-și educe copiii.
Pentru un copil needucat trebuie să fie sancționat părintele. Și această lege trebuie să existe în toate domeniile.

| Țoglă a răspuns:

Îți arată în descrierea grilei atunci când muți un canal(dacă canalul anunță genul programului). RDS nu are de unde ști care canal și ce film rulează în momentul acela și nici puterea de a pune iconițe suprapuse temporare. Asta e treaba canalului de tv în sine.

Te adresezi canalului, nu furnizorului.
E ca și cum ai cumpăra de pe eMAG marketplace, nu-ți convine produsul și reclami la anpc eMAG-ul dar el e vândut de fapt de altă firmă care are acces pe platforma lor.

| Andrei007007 a răspuns:

Ce-i de la RDC/RCS sunt niste lenesi ordinari, de fiecare data cand apare o problema abia, dar cu chiu si vai o repara, trebuie sa ma rog de ei, sa-i sun de nu stiu cate ori sa vina sa faca ceva. Bineinteles ca e vina lor ca nu pun semnele categoriei varstei, la ce sa te astepti din partea unor oameni care abia ridica un deget pentru a face ceva?