The Mentalist- un tip obișnuit căruia îi este omorâtă familia (soția și fiica) și încearcă să se răzbune colaborând cu poliția din California.Filmul nu pune mult accentul pe acțiune ci mai mult pe abilitățile impresionante de body-language și inteligența ale personajului principal!
Prison break (primele 2 sezoane sunt foarte bune)- E vorba despre un tip, foarte inteligent și un foarte bun strateg care intră intenționat în pușcărie pentru a își elibera(ilegal) fratele nevinovat.
Dr.House- Despre un medic diagnostician, mizantrop, deosebit de inteligent. Are multe părți comice. (recomand doar dacă îți plac filmele cu temă medială)
Criminal minds- polițist, se pune mult accentul pe profilul psihologic al criminalilor
Dexter- un criminal în serie care lucrează pentru poliție.
Comedii:
How I met your mother- un tânăr arhitect le povestește copiilor lui întreaga lui tinerețe până a cunoscut-o pe mama lor ( recomand)
Two and half men- 2 frați împreună cu fiul unuia dintre ei locuiesc într-o zonă luxoasă din Malibu. Se pune mult accentul pe metodele lor de agățat.
Ar mai fi câteva dar astea mi s-au părut cele mai interesante.
Mie imi place mult COLD CASE. Iti trimit una din melodiile din serial cu secvente, poate te va interesa. E un serial politist.
http://www.youtube.com/watch?v=uF4w02boqJU
The Vampire Diaries. Acolo chiar ai ce VEDEA e fooarte bun si mai ales pretty little liars.
Funda?
Spartacus merita vazut, o poveste interesanta.Iti recomand si Da Vinci's Demon's eu am inceput sa il urmaresc in aceste zile...comedii bune nu sunt foarte multe.Iti recomand Hangoover toate trei partile, black cat and white cat, project x e o comedie americana draguta.Sunt cateva dupa parerea mea reusite
The Devils Bock- pe romana era ceva in genu cartea malefica ( e de groaza rau de tot nu mai dormi la noapte ) era despre niste adolescenti care au o casa in padure si se intalnesc acolo sa petreacac dar casa era vraiste au crezu ca au fost alti pe acolo dar de fapt acolo se intamplase o scena de groaza.In cele din urma gasesc sange dupa un covor unde era si o usa deschid usa intra si incepe filmu e superrr.bafta
Nu stiu daca il gasesti eu l-am vazut cand eram la nevastamea.Da mia mai zis de un film fain Traind printre demoni da nu mas uita singur sincer ca fara ea... Io is pitikot nu ca tine (Sa imi bagi iddddddd))
Eu nu prea ma uit la orice serial si nu recomnad orice serial, dar, uite 2 seriale frt placute unu de adolcseni 9210 si unu gen politist dar cu un baiat paramedic, the listener, sper ca vam fost de ajutor
anonim_4396 întreabă: