| Runa100 a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre Twilight si sa imi spuneti va roooooooog in ordine toate partile (seriile)din Twilight! Stiti voi... primul a fost Twilight apoi Tw. new moon apoi? Eclipse? \sad Ca vreau neaperat sa vad urmatoarele parti dupa new moon! Va roooooog!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai iti recomand sa citesti cartile si apoi sa vezi filmele... le ador:X:X:XPartile sunt in ordinea asta:Twilight, New Moon, Eclipsa, Zori de zi. P. s.:intai citeste cartile, apoi uite-te la film sa intelegi mai bine filmul. Sper sa iti placa.Ai aici Twilight in caz ca vrei sa citesti cartea in romana de pe net si tot de aici poti gasi si celelalte parti http://www.scribd.com/doc/21750962/Stephenie-Meyer-Amurg-Twilight-Romana iti mai recomand si Midnight Sun, e tot prima carte, Twilight, doar ca e din perspectiva lui Edward si nu a Bellei. Sper sa-ti placa!

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Exista twilight, new moon, eclipsa si zori de zi.

Parerea mea despre twilight:imi place foarte mult.ma fascuneaza lumea vampirilor love struck. dar nici vreo obsedata nu sunthee hee. Pur si simplu ma atrag obiceiurile din film, peisajele acelea spectaculoase.

| Iubesc Limonada a răspuns:

Ultima carte este cea mai tarehappy

| pedaladeacceleratie a răspuns:

Foarte faina seria Twilight, le-am citit 'pe nerasuflate' daca pot spune, toate 4 intr-o saptamana, ceea ce e un record pentru mine.

In ordine sunt : Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Down.

Au aparut doar 2 filme pana acum, iar pe 30 Iunie 2010 va aparea Eclipsa. Dupa parerea mea, filmele nu sunt asa de bune ca si cartile. De aceea si parerile proaste despre Twilight, am observat ca cei care comenteaza despre serie nici macar nu au citit cartile, au vizionat filmele. E adevarat ca sunt multe greseli in film.

Dupa mine toate sunt la fel de interesante. Mi-a placut mult cum a descris S. Meyer in New Moon durerea Bellei cand Edward a plecat.

| simovacariu a răspuns:

Pai eu am citit cartea, am vazut si filmul si de la twilight si de la new moon.Sunt chiar faine daca mai intai citesti si apoi vezi filmul, dar si invers pentru ca in carte sunt foarte multe scene pe care nu le regasesti in film. Dintre cele 4 cele mai faine is 1 si 4.
Si in ordine is asa:twilight, new moon, eclipsa si zori de zi.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Si app Eclipsa apare pe 7 iulie si nu pe 30 iunie...winking

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Twilight-Twilight saga new moon-Twilight eclipse-Twilight breaking down.