Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 20 Ianuarie 2026 sunt:
Freti sa aveti un pets de companie virtual? Atunci intrati pe www.spp.com
Cum se comporta un catel bichon. O sa primesc unul peste catva timp si vreau informatii despre tot ce are nevoie si cat trebuie tuns etc. cam tot, cat de mult stitii despre aceasta rasa.
Va rog am o mare rugaminte la voi! Am gasit cu prieteni niste catei maidanezi si i-am dus la veterinar acestia lea facut ceva impotriva viermilor ei acum vomita si avem devoie de 2 milioane pentru...? (mai mult)
Din punct de vedere religios, e pacat sa omori animale cum ar fi iepuri, ursi, elani, caprioare, etc, chiat daca esti vanator?
Hey TPU.am o mica pr0blema as vrea sa imi cumpar un g0lden retreiver dar sunt alergica la animalute:(. Asa ca m.am d0cumentat si am aflat ca nu fac alergie la bichon si la inca o rasa de caini. Si mai am...? (mai mult)
Pentru cei care l-au avut, ce parere aveti despre telefonul ZTE Cosmote Cute, este bun, functioneaza bine? As vrea sa il cumpar, mi se pare destul de bun. Ce credeti?
Cu ce program pot adauga peste poza mea un fundal de inimioare sau altceva?:o3 va rog. am cautat si nu am reusit sa il gasesc:(( funda pentru primul raspuns corect!
Cati cm sun intre labele din fata si cele din spate ale unui caine din rasa basset hound(sau, cum ar veni, lungimea spatelui sau a corpului, fara coada)? Am nevoie de un raspuns URGENT! FUNDA+ VOT LA...? (mai mult)
Cat costa cel mai ieftin telefon cu touch screen din magazinele Orange, Vodafone, Cosmote, etc. fara abonament?
Buna dimineata tuturor membrilor TPU, am o mare mica problema Bunica mea mi-a spus ca o sa imi ia catel cand o sa fiu in a 6 a si stam la bloc as vrea o rasa mi8ca fara mult par, jucaus, intelegator,...? (mai mult)
Sall! Voi ce faceti cand sunteti singuri acasa, si parintii sunt plecati?
Cum se picteaza ouale de paste? (cu pensula)
Vreau sa imi iau o testoasa :). Inainte vreau sa stiu cu ce o pot hrani in afara de hrana cumparata si daca pot sa o zapacesc :)).[glumesc]. Si tot felul de chestii. Funda si accept si site;).
Sunt suparata pe o fata si vreau niste statusuri gen" spre deosebire de tine eu am o viata" adica din astea rele
Am o verisoara care vrea sa aiba cont imvu, dar nu stie cum sa isi faca cont si nici eu. ma puteti ajuta? Maine pleaca in Spania la casa ei si parintii ei nu o ajuta sa isi faca conturi, iar ea m-a rugat...? (mai mult)
Am un Ipod Apple 80 gb gen-> http://www.apple.com/ipodclassic/features.html [nu vreau sa fac reclama] am o problema cu el. Nu am primit nici un cd la el si cand pun pe el muzica mea din pc nu o recunoaste....? (mai mult)
Stiti vreun lipici care sa nu strice polistirenul? Imi trebuie ca sa lpesc margele de el.
Care e cel mai mare caine din lume? cum se numeste rasa?
Ce lungime are un caine din rasa basset hound(de la labele din fata pana la cele din spate)? FUNDA+VOT
Deci am uitat cum se numeste un caine, rasa, ma rog nici nu am dat importanta :D :">. Deci era de talie medie, era foarte pufos si bine facut, era ca o oita cu extra volum :)), era alb cu pete, parul...? (mai mult)
Nasul unui caine trebuie sa fie in permaneta ud sau nu?
Am un bichon mic de 5 luni. Are ceva daca il las sa doarma afara astazi seara? E temperatura din Bucuresti ca sa stiti.
Nu stiti vreun remediu impotriva plicitselii?
Datsi'mi si mie niste site-uri gen FooPets.
Stie careva site-uri de pariat fara bani in afara de "Stiu Scorul.ro"?
Tocmai mi-am facut cont pe Lady popular. Cine imi zice si mie cum se joaca jocul? Daca imi cumpar haine platesc la factura netului? Nu de alta sa nu fac vreo prostie
Care e cea mai mare varsta pe care o poate atinge un canar? ai vostri cati ani au trait?
Buna cine imi poate da niste dansuri pe mel asta "Black Eyed Peas - My Humps"
Imi puteti spune un program de unit filme?
Sunt disperata, va rog ajutati-ma! Ma jucam cu pisoiul meu (2 ani), si din greseala, cand am vrut sa-l iau in brate, si-a intors capul si a dat de mobilier(lemn). A deschis gura si miorlaia asa parca...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste site-uri de pariat...ma refer sa nu pariez cu bani cum sunt:BWIN, Sporting Bet, Bet Click...etc.Ma refer la niste site-uri de pariat asa "de forma", in afara de StiuScorul.? (mai mult)
Imi spuneti si mie, va rog, o lista cu trei dintre campionii pe role? Sau daca nu stiti, campionate de role difuzate la TV? Va multumesc! Funda+Vot :*
Am si eu 2 Intrebari despre Gta San Andreas! 1. Am vazut pe Youtube un Mod cu care poti aprinde Farurile, deschide usile, portbagajul la masini. De unde il pot lua? 2. La mine in Gta SA cand deschid...? (mai mult)
Cine e din Pitesti si e dinpus(a) sa facem schimb de expansion pack-uri la sims3?
Cand bat clopotele la biserica cainele meu mereu scoate niste sunete ciudate... Ce inseamna? :o3
Hey:) cine are imagini pe care le pot suprapune peste alte imagini [la photoscape]. gen mesaje, inimioare care sa se vada frumos sau altceva. dau funda! Danke!
Unde pot gasi poze cu pisici in posturi amuzante? fundita
Nume de cateusi si fetite si baieti care va plac voua.
Imi spuneti si mie replicile din robotzi ep 12? dau funda si vot;)
Ce alte site-uri de desenat mai exista, in afara de desenatori.ro?
Sall! Era un joc mai de demult era cu un club de DJ stiu ca era online, iti angajai bodyguarzi si puteai sa dai afara diferite persoane din club, serveai bauturi, dansai...Cum se numeste jocul? Funda? (mai mult)
Am o problema: am doi papagali perusi( sunt fete), iar una dintre ele a inceput sa chitaie, adica sa scoata un sunet ciudat tot timpul. Vreau sa mentionez ca am mai avut 5 papagali pana acum...? (mai mult)
Care sunt vedetele voastre preferate?
Cum iti convingi parintii sa iti ia un animal de companie? Tinand cont ca am incercat detoate.
O melodie veche care are ca refren : "Hello. Helooo..." nu mai stiu cum se numea.stiu ca e veche. dau funda
Dati-mi un raspuns daca stiti pe cineva din Dambovita care are hamsteri masculi.
Un program de schimbat vocea pe yahoo messenger atunci cand vorbesti la microfon? dati`mi si mie un nume.atunci cand vorbesc cu o persoana... ea sa auda vocea diferita.:))funny. dau funda
Buna seara :) Sunt interesata de un pui de pisica :) daca cineva din Galati are un pui de pisicuta [de rasa :d] va rog sa imi scrieti :( [Va roog! ]
Mama nu prea era de acord sa imi iau un caine. Inseamna ca sunt niste lucruri care o deranjeaja la caini... (eu vreau bichon frise) fie ca zgarie mobila, fie ca lasa par... ce ar mai putea fi?
Ce rasa de pisica este asta; http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.169370896449031.49036.100001283652022?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!