Hei.:). As vrea sa stiu. un hamster roborovski (pitic) este bine sa traiasca in pereche? Si daca da, fata-baiat sau de acelasi sex? De ce? Cum pot 'impiedica' sa faca puii? Si daca as avea doar unul, ...? (mai mult)
Hey, cine stie sa imi spuna si mie cum se formeaza cvarta ( muzica ) : - marita - perfecta - micsorata PS: 1) Nu vreau site-uri 2) Fara denumiri de ex. ( tonuri cromatice doar tonuri ca...? (mai mult)
Hello, TPU! Aş dori nişte nume pentru un pisoi. Cele mai adorabile primesc fundiţă!
Ce inseamna "Pedigree" la animale?
Cum sa o fac pe mama sa-mi cumpere un catel de rasa mica? (stau la apartament)
Am auzit si eu de revista Dog Magazin si as vrea sa stiu cat costa si daca merita sa o cumpar? |Am si eu un caine pechiez de 8 luni| Fundoi :D
La born this way lady gaga mi se pare mie sau se aude cum zice soptit satan si la urma satan in me im born this way.Ascultati cu atentieparca asa zice da nu-s sigura.
Am si eu o intrebare pentru voi! Am doi carasi micuti si mi's tare dragi...Partea proasta e ca nu le gasesc nume...as vrea si eu niste idei.Mc mult pentru raspunsuri:X
Cate maimute inghite un piton?
Cum sa ii conving pe parinti ca sa mai am un catelus? :D
Unde pot gasi un caine yorkshire terrier la 400-450 ron ( 100 euro)?
In braila care stiti unde epot gasi un magazin de animale in special perusi ? plss astpt rasp.
Imi ziceti va roggggggggg mult din toata inima cum sa scap de vreo 6-7 porumbei care vin la mine la pervaz? Eu le pun la turturele mancare si apar si ei, eu le arunc la vrabii paine si o mananca ei, arunc...? (mai mult)
Cum iti poti convinge mama ca poti avea grija de un hamster pitic singura? Primul raspuns folositor ia funda!
M-am gandit sa imi iau un hamster, insa in casa este o persoana care are hepatita C, ii poate face rau hamsterul? Please, raspundeti, dau funda!
Cum se joaca Draw my think pe mess? desenez, dar cum fac sa scriu ce e si sa ghicest la altii?
Pentru voi un animal cu pedigree valoareaza mai mult de cat unul fara pedigree?
Cum iti convingi parintii :3o sa iti cumperi o pisica?:-/
Daca doneaza cineva puiuti de shih-tzu sau bichon v'as fi recunoscatoare.sa nu ma mai simt singura am nevoie de un sufletel.multumesc
Acasa am doua pisici (fata si baita) motanul e castrat de mult, dar pisica ne pregatim sa o sterilizam se intmpala ca de la un timp miorlae aiurea...inclusiv noaptea.Are cineva idee dc?
{funda} nu stiu de ce, dar cand intru pe mess, si imi apare fereastra de la yahoo am o poza la avatar, cand ma uit la ing de la avatar de pe mess am alta, iar cand intreb pe cineva ce poza am, ei...? (mai mult)
Ce rase sunt catei lui noah cyrus si a prietena ei? http://www.zimbio.com/pictures/1f__ZWOqeWm/Artist+Knox+Salon+Opening+Party/JbBA-ltcc-B/Noah+Cyrus
Are ceva daca imi sterg chitara cu AJAX de geamuri? :)) Dar daca nu cu ce ar trebui?
Eu am doi papagali(fata si baiat). Si baiatul seara se umfla in pene, si zici ca e gras(dar el e mic si firav, de fapt, doar ca penele cand le umfla pare ca este mai grasut). Din ce cauza? Am auzit...? (mai mult)
Cateii pichinezi sunt agitati?[in afara de cand sunt pui]
Hey...am aflat ca daca rontai creta fac febra. e adevarat? imi face rau? cam in cat timp isi face efectul?
Credeti ca cateii caniche pitici sunt frumusei?;;) As vrea sa`mi iau si eu un catelus si mie mi-a placut acesta. Imi puteti da si mie niste sfaturi :> Multuumesc>:d
Va rog dati-mi si mie porecle pentru Roxana...
Ce catel ti se potriveste?: mioritic, pichinez micut si pufos collie sau danez?
Va rog spuneti-mi porecle pentru Roxana...
Vreau sa imi cumpar un catel talie mica ce imi recomadati.
Stie cineva daca pot vinde sau dona porcusorul meu de guineea la un pet shop? Sau poate e cineva interesat... din Suceava? Din pacate, nu prea mai am timp sa ma ocup de el si mi-e foarte mila de el...Ma? (mai mult)
Cum pot sa imi conving parintii sa imi cumpere un papagal?
Http://www.youtube.com/watch?v=k6HpwSnEOi4& feature=rec-LGOUT-exp_r2-2r-7-HM am inceput sa plang cand am vazut acest video nici nu mi-am imaginat ca exista oameni atat de prosti care pentru un meci amarat...? (mai mult)
Cu ocazia venirii primaverii am bagat un clip pe youtube, uitati-va si voi daca vreti, si daca va place, thumb up! http://www.youtube.com/watch?v=QcUIZD5C8bY multumesc si astept pareri atat pe youtube,...? (mai mult)
HRANESTE CATELUSII DIN ADAPOST PRINTR-UN CLICK! Ai un suflet bun si o mana ce poate da un click zilnic pana pe 16 martie 2011? Catelusii au nevoie de tine! Trebuie doar sa dai un click pe butonul "hraneste-ma"....? (mai mult)
De ce cainele e cel mai bun prieten al omului si nu e maimuta, ca e mai inteligenta si cred ca poate invata karate ca sa-ti apere curtea?
Se poate pune la un contact din lista de messenger un anumit sunet atunci cand intra online sa fie un sunet ales de mine iar la celelalte sa fie sunetul clasic?
Sall ce jocuri de skandenberg stiti in afar ade ala cu bunicul si ala cu nikita! Funda si Vot!
SAlut formulati va rog intr-o fraza mesajul acestei strofe,, Dumnezeu prima oara / Cind a plins printre astre,/ El a plins peste tara/ Cu lacrima limbii noastre. va rog frumos
Doneaza cineva un puiut de yorkshire terrier toy, shih-tzu sau bichon? va rog frumos astept raspuns:x. imi doresc de foarte mult timp unul!:(
Momentan caut informaţii despre hamsteri. Întrebarea mea pentru voi e ce rasă de hamster aveţi ( din câte am aflat sunt vreo 5 rase ) şi cam la ce sumă lunară ajungeţi cu intreţinerea...? (mai mult)
Cine poate sa-mi dea si mie un program de facut filmulete? Adica sa pun mai multe imagini, sa se miste, daca se poate sa fac si trailere :)) fundita la cel care imi da cel mai bun program
Am un anunt important de facut! http://www.facebook.com/album.php?aid=284697& id=106543259355 Catelusele din poze au fost gasite acum o luna in Cismigiu, intr-o punga agatata de marginea unei banci. S-au...? (mai mult)
Ce hobbi-uri aveti si ce animale va plac cel mai mult? funditaaa :D
Am un catel de treaba este catelusul meu il cheama Milo e foarte rau nu ma asculta face prostii trece strada fuge de acasa cum as putea sa il educ? ultima data si-a rupt lesa...
Imi dati si mie niste statusuri haioase, de dragoste, despartire, de fite, tristete, indiferenta si dnd. Multumesc! Cele mai multe status-uri primesc fundita :X
Aveti idee unde sau cum i-as putea gasi catelului meu o partenera? Eu sunt din Ploiesti, iar catelul este un ciobanesc german.
Cel mai bun, practic si ieftin hobbie primeste funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului