Sall! M-am uitat acu 2-3 luni pe Pro tv! Era un film la 20:30 cu Martin Lawrence si cu un politist cu mustatã blond., si pe final si Martin Lawrence a devenit politist! Cum se numeste filmul?
Hi! Am o pisicuta si nu stiu cum sa ii pun numele.Nume de motani stiu dar de pisicutze...:D.Si app cate animale de companie aveti si ce animale va plac cel mai mult. Dau funda pentru numele care imi place? (mai mult)
Imi poate da cineva un cont de metinRO? lv 30+ pe gratis sau la schimb. Vorbim pe mess, id:l_zoltan_andrei@yahoo.com
Cat costa un chihuahua?
Pun o intrebare pentru cei care au cont webkinz. Pot schimba ora unei petreceri dupa ce am fixat-o? Curiozitate doar
Va rog ajutati-ma mi-a iesit hamsterul din cusca si este pe undeva prin casa, a mai iesit de vreo 3, 4 ori dar acum nu se mai intoarce. Ce sa fac?
Cine stie sa-mi spuna site-uri de comunicare cu oameni din alte tari cam cum era "mirc", dar acum nu mai functioneaza.Cine imi spune cele mai multe primeste funda.astept raspuns rapid...am vazut unul la? (mai mult)
Hey...Care este actorul, pe care il displaceti cel mai mult?
Hey imi spuneti si mie va rog cum se numeste rasa catelului din imagine? funda http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://dianadumitrescu.ro/wp-content/uploads/2010/10/IMG_1434.jpg& imgrefurl=http://dianadumitrescu.ro/blog&...? (mai mult)
Buna i-am fratelui meu luat un webkinz cu abonament de lux si nu stie unde sa bage codul de lux il puteti ajuta?
Inca o intrebare in legatura cu jocull Barn Buddy (hi5):D Imi spuneti si mie niste coduri sau site-uri cu coduri Barn Buddy?:P Plsss... Dau fundita;)
Am la tara la bunica o iapa pe care o cheama blue jeans. Tin foarte mult la ea are 3 ani.La cati ani n-o sa mai fie?
Cine are sa imi dea un cod pentru meez? Multumesc
Ce credeti ca ar trebui sa imi cumpar? Yorkshire terrier sau Bichon? Va rog pareri, sfaturi ( ^^) /.
Ceva videoclipuri creepy gen Vermillion-Slipknot sau Kerli-walking on air, nu stiti? Funda.Scuze categoria. Din greseala.
Stiti cam cat costa un pui de boxer german(baiat, cu pedigree) si vreo canisa unde l-as putea lua? am auzit ceva ca in jur de 200-300 euro? mersi muuuult!
Am un cont pe OurWorld.Numele meu este Mikeila156. Vreau sa imi fac mai multi prieteni. Dati-mi numele voastre ca sa va adaug.
Imi i-au un catel.Am fost la magazinul de animale si am vazut o multime de caini.Deci am vazut urmatoarele rase:labradorii retriever, copoii de berna, ciobanesc german, terrierii jack russel si copoii...? (mai mult)
Sunt nivelul 2 in lady popular cum fac repede bani? Este vreo modalitate?
Va rog din suflet as dori si ew un cod webkinz:( va implor fiti buni de sarbatori daca aveti cod nefolosit sau daca aveti un cont si sunteti buni sa imi dati si mie ca unii copii au 50 de coduri si...? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns cat mai rapid pentru funda=). care este cel mai cel mai si cel mai infricosetor film de groaza care l-ati vazut? need help:*
In Lady popular am citit 15 minute si nu mi-a crescut HQ de ce?:|:|
Cine crede ca Steaua v-a lua campionatul? de ce? funda pentru primul... cel mai bun. :D
NU-i asa ca pe Freezetime metin2 si pe metin2 ilive te scoate din 5 in 5 sec si ca e lag urias?
Imi pare rau ca mai pun o intrebare despre, Daisy, camila mea, nu se simte bine deloc vomita, o ia cu tremurat ( sta in casa cu mine acum, nu glumesc!) Are vreo 3-4 ani, ce se intampla cu ea?
Cine are animal de casa? Ce ai? Cu ce il hranesti? De cand il ai?
Care este animalul vostru preferat si cel nepreferat?
Animalutele Webkinz dupa un an mor? adica pe calculator?
Cum imi pun pe hi5 o imagine de fundal cu ce vreau eu? Folosesc Google Chrome si codurile pe care le foloseam inainte numai merg.
Http://www.gosamp.net/forum/ Pentru cei care joaca san andreas multi player tocmai am facut un forum si avem un server. Adresa forumului am postat-o mai sus iar ip'ul serverului este: 77.36.64.44:7777 Daca...? (mai mult)
Cum sa ma angajez la serviciu in jocul Second Life?>. Help Me Please! pleasee! pleasee! please! pleaseeeeeeee!
Deci era o melodie era ca undeva in balkani da nu canta ce era acolo canta altcumva nu o mai stiu daca o stiti voi vias fi recunoscator :D funda
Pe camila mea o dor picioarele, de ce?
Heyy! Am pus intrebarea de citeva ori si nu am primit inca raspuns: Cum ma angajez la serviciu in Second Life?
Ce nivel aveti in barn buddy [ hi5 ]? eu am nivel 50 [ aproape 51 mai am putin ] ce secrete de a ajunge mai repede la niv urmator stiti :)? eu il stiu pe acela cu animale... ceva mai.nu stiu :D:D funda? (mai mult)
Care imi puneti aici albumele lu puya si de unde pot sa le downloadez funda
Va rog daca puteti, ajutati-ma... Vreau sa stiu cum ma pot angaja la serviciu in Second Life.Va rog ajutati-maaa! mrs.
Cum imi creste HQ in Lady Popular ca m-am dus la jocuri si nu mi-a crescut nici un pic HQ
Ce aparat de fotografiat D SLR imi recomandati, Maxim 2500 Lei?
Cum pot sa imi fac un Website? Explicatia o vreau pas cu pas! Fundaa!
Care imi puneti si mie melodii cu puya funda
Deci acum trebuie sa imi aleg dintre caine si pisica. Ce imi recomandati? Mie imi plac mult cainii si as merge mai mult spre caini.Am o casa mare, are curte mare, si cainele are unde sa fuga. O prietena...? (mai mult)
Ce parere aveti despre the grudge 2?
Ce alegetita intre iepure, peste si koala?
Sud.vendeta.ro:28015 Go Go Go. sa`mi spuneti ce parere aveti
Buna TPU.Azi am luat un caine Rottweiler. L`am gasit pe strada.Am grija de el, curat dupa el, fac tot ce ii trebuie. Dar mama nu ma lasa sa-l tin. A zis ca decat sa-l iau sa-i dau sa manance si atat.Este...? (mai mult)
Dau cont de IMVU, cine vrea sa isi lase id`ul;)), contul se numeste @x3Daianax3 :)
Jocuri aventuri-fashion-arcade in genul asta de downloadat free de pe net de pe ce site as putea sa le descarc?! :)` vreau si niste propuneri!`:)>:D< Merssi :X!`
Sall! Vreau si eu programe de facut filme si linkul lor dar mentionez:-Sa nu fie program de facut filme cu poze Ex: Movie Maker...etc. Eu vreau un program de facut fime exact cum sunt la Tv Fundaaaa!
Vreau sa stiu parerea voastra despre aceasta poezie. Este compusa de bunicul meu, pentru sotia lui care a murit de tanara. Vine o vreme de amar Cand inima arde ca un jar Jar ce mi-a aprins un dor De...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!