De unde pot cumpara de pe net smack down vs raw pentru pc daca exista funda
Http://imgur.com/a/zh0mx/2 VEI VRETI SA VEDETI aventura lu lee chiar aici prima parte este cam mica dar va promit ca adoua o sa fie mai interesanta si mult mai frumos si mai lunga! Va place?
Pisica mea a mancat ace de brad artificial. A vomitat si acum s-a ascuns sub pat. Ce se poate intampla?
am vazut la multa lumea la comentarile de la Hi5 ca scriu cu alta culoare si mai in mijlocul pagini, cum as putea sa fac si eu asta? funda cel care ma ajuta!:X
Stie cineva cum se foloseste cardul auriu de la Oriflame?! Am 2 ...care il folosesc si cum? Am nevoie urgenta de un raspuns! Dau funditaaaa!:X Ms muult:*
Detin de foarte mult timp un calendar cu poze(alb-negru, calendarul fiind din anul 1960-1970) si date biografice(in germana) ale unor actori/cantareti/etc... care au autograf original scris? (mai mult)
Buna am o intrebare tata imi v-a cumpara un canar si eu sunt plecata la scoala 5-7 ore pe zi si cand mama nu e acasa e singur ce obiect pot sa ii cumpar ca sa faca ceva
am si eu o problema.Azi i-am dat drumul perusului meu si nu mai putea sa zboare.Este din cauza ca nu i-am mai dat drumul prin casa? Isi mai poate reveni?
Cum arata bigfoot? Dar yeti?
Deci am vazut la fernando de al caransebes meciul de box cum ii zice lu ring ten doi ii zice:daca iti dau una te fac acces direct cu madalin ionescu stiti si voi replici asemanatoare pentru cele mai multe...? (mai mult)
De unde pot download'a Gta San Andreas Multiplayer urgent. Va rog. Dau funda si de toate!:D
Buna TPU. Pentru cine are telefonul LG GT 505, as vrea 1. O recomandare. 2. Ce credeti despre el. 3. Ce contine, adica bluetoth.etc. PS: Raspunsurile le-as vrea numerotata VA ROG! Funda.
1. Ce spuneti sa ma apuc de parkour sau nu? am multi prieteni deci cam am de la cine invata dar nu stiu ca poate zice cineva ca ex:(Ui la el! IO ce face) Daca nu dati-mi ideii ce sa fac in timpu liber. 2....? (mai mult)
Cum credeti ca arata extraterestrii?
Cu sau fara:( animal de casa:D?
Ce program imi trebuie pentru a vedea video-uri de pe youtube pe telefon? Am telefonul Samsung M3510 Beat b! Funda!
Va invit sa vedeti animalutele mele din margele http://camara-cu-margele.blogspot.com/p/animale.html Daca aveti un blog/site am putea face schimb de link-uri. Sper sa va placa!
Vreau să imi iau de Crăciun un hamster, şi aş vrea să ştiu cât costă in total cu cu cuşcă, rumeguş, alea alea. Mai vreau să ştiu dacă pot deveni agresivi, sau să inceapă sa muşte...? (mai mult)
Buna TPU am un caine(ciobanesc elvetian) si la anumite peroane latra, i se ridica blana si o fixeaza adica nu o pierde din vedere ...acum nu stiu dc face asa pentru ca face asa numai la unele persoane...parerea? (mai mult)
Uitativa pe sunphoto la aceasta pagina plss: http://milezzworld.sunphoto.ro/ e pagina mea! Cat la suta sunt fana Miley/Hannah?
Hey :) Am nevoie de ajutorul vostru...imi zice si mie cineva daca stie cum pot face sa nu mai apara scrisul din mijloc de la www.avs4you.com, de la videomaker. Va rog mult... Funda primului raspuns bun? (mai mult)
Ce parere aveti de bicicleta aceasta, Dhs Impulse Challenge? http://www.dhsbike.ro/print.php?id=307
Ce diferenta e intre ursul grizzly si ursul brun? si ce ati alege?
Ce parere aveti despre sistemul de aparare al animalelor din Romania? Mie mi se pare ca nu isi face datoria de a apara animalele impotriva chinuirii si lasarea la infometare, respectiv moarte.In America...? (mai mult)
M-am jucat un joc mai demult si nu mai stiu cu se numea...era ceva cu un baiat cu care trebuia sa mergi printr-o casa si sa omori creaturi sau asa ceva, puteai sa iti cumperi areme magice de la anumiti? (mai mult)
Hobby sau nu? http://www.youtube.com/watch?v=DzbmfWX6q0g
O intrebare very ciudata! vreau un raspuns sincer credeti ca e normal sa iubiti un club de fotbal? eu tin la rapid ca pe propria viata si nu pot sa renunt oricat incerc nu pot...
Cum va numiți pe IMVU? pup dolshe :*:*
Am primit un iepuras pufos gri.Nu stiu ce nume sa ii pun.Ma poate ajuta cineva?
Daca imperechez un labrador negru cu unul auriu, ce culoare va fi puiul?
Va rog imi dati si mie cont stardoll preferabil membru...plzzz va rog! mersi
AJUTOR DE VETERINARI EXPERTI! perusii mei sunt draguti dar am o femela care cand te ciupeste te doare aleleu si daca o prinzi(de orce parte) nu stiu cum sa va explic scoate din cioc seminte!...? (mai mult)
Ficamea este o fata de 11 ani si nu stiu ce are de ii plac papusile Barbie. Le adora! Va rog frumos sa-mi dati exemple de papusi de la Real fara egal din Suceava sau cel putin de la Real fara egal(de oriunde)....? (mai mult)
Hey, cine stie cat costa o nimfa in Rm. Valcea? Vreau sa imi cumpar femela si mascul.
Va invit sa vedeti cateva animalute din margele! Astept pareri. Dau funda! http://camara-cu-margele.blogspot.com/
Nu stiti de unde as putea downloada settlers 5 si sa imi ziceti mai exact cum se instaleaza? :D
Era un metin cu buguri care aveai lvl 60 sa zicem si ai o arma de lvl 80 mergea s-o pui pe tine. Va rog, funda cine stie cum se num metinul sau daca imi dati un site! Va rog mult...
Buna ma joc twinity si il ador dar vedeti eu nu obtin lucrurile pe care le vreau cu bani mei si cu alte conturi si trimit cadourile. ce parere aveti?
Am un motan pe nume rege si sa va spun a batut caine lup la 3 luni(era ca un gemotoc de bana)si ia scos ochiul cu ghearele acum cainele ala nu vede bine are un ochi.se casara pe sarma si pe copaci zici...? (mai mult)
Cum pot sa pun si eu intrebari pe conQUIZtador? fundita
Cat costa o papusa liv in metro? dar in carrefour? depinde de papusa de exemplu alexis cat costa? va rog ajutati-ma. dau funda
Am şi eu nevoie de un nume de clan, nume şi prescurtare. De exemplu TEG ( The Elder Gods ). Mulţumesc.
Credeti daca imi plac animalele ma pot face medic veterinar?
Cine e interesat sa adopte o pisica maidaneza? face la ladita, are aprox 3luni, sunt din bucuresti, fotografie-> http://img140.imageshack.us/i/dsc03704zf.jpg/
De ce fetele vorbesc asa de mult intre ele? Am facut sex cu o fata si acum toate stiu ca sunt bun la asta.
Cine poate sa-mi spuna cum se numeste pestele albastru inchis care daca il pui in fata oglinzii se infoaie?
Am o bichonica de un an si m-am hotarat sa o sterilizez. In principiu m-am hotarat sa o duc la clinica Facultatii de Medicina Veterinara si voiam sa va intreb daca stiti cat costa acolo o sterilizare....? (mai mult)
Hey hello TPU! Am nevoie de ajutorul vostru, si sper sa fiti cat mai multi voluntari! Am de luat cateva interviuri pe tema ECO. Am intrebarile formulate si as vrea ca voi sa imi raspundeti la ele....? (mai mult)
Ce se intampla daca editez o intrebare ca nu inteleg? Funda:D
Sall! Miam instalat Fifa 07 si imi cere Cd-Rom sau ceva de genu'! Ce trebuie sa fac ca sa mearga Fia 07?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?