| FlorinaRuby a întrebat:

Aloha; x
dragii mei useri TPU am nevoie de ajutorhee hee cel mai mare FUNDOI posibil pentru cel mai bun raspuns:X

am un CANICHE (2 saptamani)...si tocmai ce voi merge maine pe la PetShophappy
de ce are nevoie catelul?
adica:ham, zgarda, jucarii, jucarii speciale de ros, acele batoane tot de ros
ce credeti ca mai e necesar? ce mancare?

va rog sa imi spuneti pretul aproximativ si la ce imi veti spune voi, si la exemplele care le-am dat eu happy
adica lista cu pbiecte si pretul lor aproximativ

chiar am nevoie de ajutorhappyva multumesc foarte mult celor care ma ajuta si din nou, dau FUNDOI; x

Răspuns Câştigător
| DrugFree a răspuns:

Ok. Mancarea buna este tot pe care ti-am dat-o. Da, poti sa ii iei ham, si zgarda. Dar, nu zgarda de purici. Zgarda de purici nu o recomand, decat dupa varsta de 4 luni. Jucariile, sa nu fie de plus, decat cele speciale de catelusi. Iar pentru ros sa ii iei un os din : Cauciuc sau piele.
Cat despre baton, poti sa ii iei un dentastix, dar decat unul pe zi.
Ca sa fie jucaus, trebuie sa te joci cu el, cu mingi de cauciuc mai dure. Tot mingi speciale pentru catei.Ca sa ramana jucaus, socializeazal cu alti caini, dar decat cu cei deparazitati. Succes!

2 răspunsuri:
| DrugFree a răspuns:

Mancare buna : Pedigree junior, Royal Canin.
Jucarii: Jucariile de ros, sau orice alta jucarie nu e indicata la varsta lui. El o sa inceapa sa se joace cu ele abia pe la 2-3 luni.
al meu, tot caniche, a inceput sa se joace abia la 6 luni cu jucariile.
Totusi, la doua saptamani ham? I-ai o zgarda mai bine, si taie-o, daca e prea lunga.
Batoane de ros : sunt cam tari pentru el, adica foarte tari, daca are 2 saptamani.
Orice jucarie i-ai da, n-o sa poata sa o roada la varsta lui.
Pretul, nu pot sa ti-l spun pentru ca sunt mai multe feluri de magazine, si unele cer mai putin, altele mai mult, la acelasi produs.
Numai bine! Sa-ti traiasca caniche-ul si sa te bucuri de el.
Cand ii ei acele obiecte, da-mi un mesaj, si spune-mi ce i-ai luat. Nu degeaba ma numesc expertzoolog!

| FlorinaRuby explică:

Scuza`ma.am vrut sa zic 2 luni
m`ar fi ajutat mulr rasp. tau "expertzoolog" doar ca am fost eu cam neatentahee heeimi pare rau

daca ma ajuti sa imi zici pentru varsta de 2 luni, as fi recunoscatoare, si de asemenea iti dau fundita daca imi zici

multumesc