| Pittikk a întrebat:

Am doi hamsteri...Un baietel si o fetita.Baietelul este mai mic decat fetita...Tot baietelul este un hamster pitic dar fetita nu stiu ce este.Prima data cand s-au vazut sau mirosit apoi cand i-am bagat in cusca fetita il batea cand acesta se ducea la mancare.Acum se bat in continuare cand sunt inpreuna in cusca.Ce sa fac? Daca ii tin impreuna se vor inprieteni in cele din urma? Dau FUNDA si VOT! Multumesc! ஜ♥ ѕოiℓε ƒօг ოεε ♥ஜ

Răspuns Câştigător
| LaughOutLoud a răspuns:

Daca ai 2 custi atunci muta fetita in cusca masculului nu invers ca se vor bate in continuare

6 răspunsuri:
| LiviuuuXD a răspuns:

Mai cumpara o cusca,daca ai una este bine. Pune-i separat, unul intr-o cusca, dar ai grija sa pui custile una langa alta, dar sa nu fie nici prea apropiate. Depinde de cat de rai sunt hamsterii tai, pana se obisnuiesc poate dura 2-3 saptamani. Ai grija de ei, si nu te astepta sa se imperecheze din prima.

| MrAnonymus a răspuns:

In cele din urma se vor imprieteni. Fetita are deja teritoriul si este incalcat.I-ai putea tine in 2 custi si nu vei mai avea treaba cu ei. Funda?

| Alexutzudragutu2002 a răspuns:

Tinei separati o vreme apoi pune-i in aceeasi cusca si o sa vezi diferenta...asta mi s-a intamplat si mie. funda te rog!

| natalin17 a răspuns:

Asta fiindca nu trebuia sai pui odata impreuna, la inceput trebuie sa stea separati ca sa se cunoasca apoi ii pui impreuna

| Pittikk explică (pentru natalin17):

Multumesc pentru. raspuns...Doar ca...Am fetita de cca. 1 luna isr baietelul il am de alaltaieri. Dupa ce l-am adus acasa i-am pus impreuna.

| natalin17 a răspuns (pentru Pittikk):

Pai da fetia crede ca ii calca propietate trebuie sai tii cum a zis

LaughOutLoud pentru ca sa se cunoasca apoi ii pui impreuna dureaza cca 1 saptamana