anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi.Imi doresc de mult timp o broasca testoasa.Eu locuiesc cu bunica.Astazi m-am dus si am platit un avans pentru o broscuta, saptamana viitoare urmeaza sa o iau acasa.Problema e ca bunica nu accepta animalele in casa.Nu i-am zis de dorinta mea, deoarece nu am o relatie prea buna cu ea.Adineauri cand ma uitam pe animal planet, a zis ca nu suporta deloc animalele.Ma gandeam ca atunci cand vin cu broscuta acasa, sa-i spun ca am primit-o cadou. Mi-e frica sa nu o arunce.Nu stiu cum sa procedez

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Daca este o broscuta din acelea mici, care stau in acvariu si pe care le poti tine intr-un bol pe masa, nu cred ca bunica ar avea motiv sa o arunce si nici n-ar face-o. Dar daca e o broasca testoasa de uscat cu siguranta ca o va da afara; nimanui nu i-ar placeasa se iveasca de sub vreo mobila si sa se impiedice de ea.Inclin sa cred ca despre broscutele mici este vorba si ca vei putea sa o pastrezi.Numai bine.

3 răspunsuri:
| εмiLч97 a răspuns:

Pai ar merge urmatoarele replici caz sa zic asa
-E a unui prieten si m-a rugat sa o tin cat e plecat el/ea in strainatate
-Am niste prietene foarte bune iar azi e ziua noastra de cand suntem prietene si ne-am dat cadouri reciproc iar ele doua au decis sa imi dea un animalut
Succes kiss

| cosmina05 a răspuns:

Broscuta e de apa.si e mare cat o palma

| FetitzaCuOchiiCapruy a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun de felul cum ai zis tu ''broscuta'' si sa o arunce. Nu poate fi atat de cruda sa faca asta! Ia-o deoparte si spune-i tot ce te face sa te simti rau rau rau! Trebuie sa inteleaga ea cumva! I-ati responsabilitatea de a o ingriji dar iti spun ca o colega de-a mea a avut o broasca testoasa si a suferit muult dupa moartea ei! Mi-a frica sa nu suferi si tu! Imi pare ffff rau de broscuta dar asta e lumea! Nici bunica mea nu accepta animalele in casa dar nu am de gand sa fac ceva in privinta asta! Nu te descuraja roaga-te zi si noapte la Dumnezeu ca o sa-ti indeplineasca dorinta! Sa ai grija maaaare de ea si sa o pazesti punand-o in camera ta! Daca nu vrei sa-mi dai funda nu-mi da dar macar un folositor! Nu sunt disperata de funda dar daca ai vrea sa mi-o dai...