| MzqT a întrebat:

Am o catelusa husky siberian.negru cu alb.Intrebarea mea este:daca e negru cu alb poate sa isi schimbe in timp culoarea blanei adica gri cu alb? sau ceva de genul.Sau ochii au ceva daca nu sunt la fel unul albastru si unul maro.Mama catelei si tata sunt Rasa pura cu pedigree.multumesc+Funda.

4 răspunsuri:
| raluca18 a răspuns:

Ochii nu isi mai schimba culoare, adica sa revina la aceeasi culoare amandoi.Pot in schimb sa se mai inchida la culoare sau sa se mai deschida culoarea (ochi). (blana) se mai poate deschide culoarea dar din negru sa devina gri... poate un gri mai inchis. sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este micuta blana i se va mai schimba.Nu cred ca aceste schimbari vor fi foarte vizibile.In generala blana lor are culoarea pe care o are si cand este micuta(vor mai aparea unele schimbari mici)

| CHOIHYOMI a răspuns:

Stai liniştită!happy caţeluşa ta nu a păţit nimic grav. i s+a schimbat blana pentru că e iarnă. dar ai să vezi că la vară blana i se va schimba la loc. aşa păţesc şi eu cu caţeluşa mea, vara are o nuanţa de maro mai spre auriu cu alb, iar iarna culoarea maro devine mai închisă. cît despre ochi, nu are nimic. este ceacâr, adică un ochi alb şi un ochi caprui, ca şi caţelul vecinilor mei, un malamut de Alaska. deci stai calmă ca ea nu are absolut nimic. te pup:*

| RoxanaRox a răspuns:

Saluut! Da se poate schimba blana in alte nuante si chestia cu ochii nu o stiu... funda? plzzzzzzzz te roooogggpuppy dog eyespuppy dog eyes