| elena5stefania a întrebat:

Am o probela garva TPUcrying repede va rog dau fundita ajutor: am o catelusa de 7 luni si mi-a scapat din greseala pe usa azi de dimineata, cand eu facem baie... dupa ce ies din baie primesc un telefon de la o prietena vezi ca dezi este in fata blocului si ia pui...am luat in cea mai mare viteza si i-am facut baie si acum ce sa fac? ce sa fac? mi-e frica va rog ajutati-ma sfaturi ce sa-i fac cum sa-i fac?crying

5 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Stai ca nu inteleg la ce te referi prin : "ia pui". Adica s-a imperecheat cu alt caine? Daca la asta te referi nu iti face probleme pentru ca nu intotdeuna reusesc din prima caini. Mergi la veterinar cu ea peste 2-3 saptamani si spune-i ce s-a intamplat sau poti merge chiar astazi si sa ii povestesti si gata s-a rezolvat problema.

| PufiCiufi a răspuns:

Nu iti face griji a trecut nu o sa mai scape dar la ce te referi cand ai spui ia pui

| funxhouse a răspuns:

Ai grija sa nu mai scape happy
nu te panica! daca o supraveghezi si te asiguri ca ai inchis usa bine nu va mai scapa happy bafta happy

| Cigαяєttє a răspuns:

Nu te panica doar ai grija sa nu mai scape si ar fi bine sa o duci la un control veterinar ca sa vezi daca este in regula si daca nu a patit ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Du-te imediat la medicul veterinar cu ea. Există niste pastile pe care dacă i le dai imediat scapă de pui. Succes!